Muhammet sonuçtan çok memnun

Ferre Denizli Yetkili Servis Sorumsuzluğu.

02 Aralık 2023 11:47
Muhammet'in Teşekkür Mesajı
“Merkeze yazdım ertesi gün dönüş yapıp hemen servisi yolladılar teşekkür ederim.”

Ferre marka ankastre set aldım. Başka bir markanın servis ilgisizliği nedeniyle o seti iade edip, bu markayı tercih ettim. Ferre merkezini aradım, bilgilerimi aldılar ve kurulum için yeniden arayacaklarını belirttiler. 24 saat geçmesine rağmen kimse aramadı. Tekrar Ferre merkezi arayarak yardım istedim. Denizli Merkezefendi'deki sorumlu servisin numarasını verdiler. Servisi aradığımda, pazartesi günü geleceklerini söylediler. Bu konuda önceden bilgilendirilmediğimi ifade ettim. Servis, gelmeden yarım saat önce arıyormuş ve başka bir bilgilendirme yapmıyorlarmış. Ben evde oturup servisin ne zaman geleceğini mi bekleyeceğim? Eğer çalışıyorsam, iş yerinden koşup eve mi döneceğim? Bu ne sorumsuzluk, bu ne biçim kurumsallık? Gerçekten, bu ülkede ürün servisine ihtiyaç duyduğunda mağdur oluyorsun.

04 Aralık 2023 13:46

Ferreyi de bir daha eve alınmayacak markalar listesine aldık. Gerçekten cevap verme tenezzülünde bile bulunmamişlar. E bizde bir daha alma gafletinde bulunmayız.

04 Aralık 2023 18:05

4 Aralık pazartesi servis geleceğiz deyip gelmedi. Ne zaman gelecekleri bilgisi zaten verilmedi tüm gün telefon bekledik kendilerinden. İşimiz ne ki bekleriz.

08 Aralık 2023 11:39 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli müşterimiz öncelikle sorun yaşadığınız için üzgünüz. Memnuniyetiniz sağlanana kadar durumun takipçisi olacağımızı bilmenizi isteriz. Memnuniyetiniz, memnuniyetimizdir. SAYGILARIMIZLA... FERRE MÜŞTERİ HİZMETLERİ

08 Aralık 2023 17:48

Merkeze yazdım ertesi gün dönüş yapıp hemen servisi yolladılar teşekkür ederim.

Gökhan sonuçtan çok memnun

Ferre Davlumbaz Filtresi Servis Hatası

Gökhan
28 Aralık 2023 19:33
"Ferre teknik servis be çözüme yardımcı olan telefondaki arkadaşlara teşekkür ederim Ancak cihazları mı kuran servis yetkilisine ilgisiz ve alakasızlığından dolayı teessüf ederim"
Tahir sonuçtan hiç memnun değil

Ferre Pişmanlıktır Bulaş Mayın Kesinlikle

Tahir