Fenercell Taahhüt Yenileme Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

14 Eylül 2024 11:35

Türk Telekom Fenercell tarifesi 12 ay taahhütlü kullanmaktayım. 27 Temmuz'da taahhüt bitiyor. Beni bugün (14 Eylül'de) müşteri hizmetleri aradı. Taahhüt süreniz az kalmış. 12 ay daha taahhüt verirseniz 12 GB internet, 1000 dakika konuşma, 750 SMS, 295 TL kampanyasına kaydınızı alalım dedi. Bir sürü bir şeyler okudu. Ben de tamam dedim. Başvurunuzu aldım dedi. Ben de peki benim 2.5 ayım var. Kesilecek 3 faturanın eski mi yeni tarifeden mi kesileceğini sordum. Yeni tarifeden dedi. Kardeşim, benim 12 aylık tarife bitmeden yenisini başlatıyorlarmış. Baştan neden bu şekilde söylemiyorsunuz? Eski tarife 78 TL, yenisi 295 TL. Ben de istemiyorum öyleyse dedim. Kabul ettin, onayladın az önce, yeni tarifeye geçtin iş bitti dedi. Git istediğin yere şikayet et dedi.

14 Eylül 2024 12:05

Türk Telekom Fenercell tarifesi 12 ay taahhütlü kullanmaktayım. 27 Kasım taahhüt bitiyor. Beni bugün (14 Eylül'de) müşteri hizmetleri aradı. Taahhüt süreniz az kalmış. 12 ay daha taahhüt verirseniz 12 GB internet, 1000 dakika konuşma, 750 SMS, 295 TL kampanyasına kaydınızı alalım dedi. Bir sürü bir şeyler okudu. Ben de tamam dedim. Başvurunuzu aldım dedi. Ben de peki benim 2.5 ayım var. Kesilecek 3 faturanın eski mi yeni tarifeden mi kesileceğini sordum. Yeni tarifeden dedi. Kardeşim, benim 12 aylık tarife bitmeden yenisini başlatıyorlarmış. Baştan neden bu şekilde söylemiyorsunuz? Eski tarife 78 TL, yenisi 295 TL. Ben de istemiyorum öyleyse dedim. Kabul ettin, onayladın az önce, yeni tarifeye geçtin iş bitti dedi. Git istediğin yere şikayet et dedi. Tüm okuyuculara sesleniyorum. Hemen kabul etmeyin. Kabul etmeden önce siz kendi şartlarınızı söyleyin. Ben Tüketici Mahkemesi'ne başvuracak. Ticaret Bakanlığı'na da şikayet edeceğim.

14 Eylül 2024 11:54

Türk Telekom Fenercell 12 aylık taahhütlü olarak kullanıyorum. Bugün müşteri hizmetleri aradı. Taahhüt bitimi çok az kaldı 12 aylık taahhüt ile yeni kampanya kaydı alalım dedi. 12 GB 1000 dakika 750 SMS dedi bende kabul ettim. Ancak arttırılmış faturamın önceki taahhüt bittikten son kesilecek değil mi dediğimde hayır bu günden başlayacak dedi. Bende o zaten 2 fatura arasında 200 liradan fazla fark olduğunu, bu şekilde kabul etmediğimi söyledim. Temsilci az önce kabul ettin yeni artırımlı tarifeye geçtin dedi. Böyle saçma şey olur mu. Taahhüt bitince yenisi başlar. Böyle alel acele iyice açıklamadan hemen onaylatiyor. Eski taahhütlü tarifemi kullanmaya devam etmek istiyorum.  Daha telefonu kapatmadan bu şekilde olacaksa istemiyorum diyorum az önce kabul ettin dönemezsin diyor.

Talha sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 15:56
Türk Telekom'un Fatura Şoku Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Türk Telekom'un Fatura Şoku Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

İsmail
03 Ocak 2024 00:32
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 22:28

29 Ekim 2024 14:50
Faturalandırma Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Faturalandırma Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 21:55
Türk Telekom Aylık Değişen Yüksek Faturalar