Burak sonuçtan hiç memnun değil

Fatih Bank Kombi Ve Beyaz Eşya Servisi Kombi Servisi Onarım Yapmadı

21 Kasım 2023 08:32

Geçen hafta Protherm marka kombi onarımı için randevu aldık, y** bey geldi. Kombiyi açtı, çalıştırdı, problemin cam balkon montajı sırasında uzatılan baca ile ilgili olduğunu söyledi. Kendisi ile telefon ile konuştuk (ben evde değildim, onarılacak kombi annemin evinde). Problemin bacadan olduğunu, bacanın içten çıkmış olabileceğini, kendisinin bakamayacağını, vakti olmadığını, sıradaki randevuya gideceğini, bacacının gelmesi gerektiğini belirtti. Bacacı yönlendirebileceğini belirtti, tamam dedik. Gelme ücretini aldı, gitti.

Etkili servis sloganıyla faaliyet gösteren firmanız personeli, arızayı doğru olarak tespit etti, bu kısım ile ilgili eleştirim yok. Kombiyi taşıtmak istesek, örneğin mutfaktan balkona, baca işini de yapacak olan personeliniz, onarımda işi başkasına iletmeyi tercih etti, bu bana pek te doğru gelmedi. Yönlendirdiği bacacı ile telefon ile görüştüm, bacayı yerine oturtmak için 1000 TL talep etti, kendisi ile çalışmadık, tabii ki herkes istediği fiyatı çekmekte serbest ama fahiş fiyat çeken ustaları youtube.com 'da eleştiren ve ekonomik onarımlar vadeden firmanızın yönlendirdiği usta fahiş fiyat çekti. Aynı baca işi, daha önce başka konularda çalıştığımız, Keçiören'den kendi aracı ile gelen tesisat ustası tarafından toplam 350 TL ye 5dk da çözüldü.

Ustanızın veya firmanızın faaliyet alanı kombi olmasına rağmen, ustanızın evimizden ayrılması sonrası başka ustalar aramak zorunda kaldık, onarımı yapabilecek iken yapmayan personelinize ödeme yaptık. Yani sonuç olarak memnun kalmadık. Normalde bu gelme ücreti ürün onarılamaz bir arızaya sahipse ya da ev sahibi ücreti fazla bulur ve onarım yaptırmazsa servisi koruyan bir ücretlendirme. Firmanız/personeliniz basitçe onarılabilecek bir arızayı onarmadı, para aldı, bizi 5 dk.lik iş için 1000 TL isteyen bir ustaya yönlendirdi. Memnun kalmadık.

Genel Teknik Servis (444 51 78) Genel Teknik Servis Kombi Klima Bakımı Dikkat

07 Şubat 2024 16:26
genel-teknik-servis-444-51-78-genel-teknik-servis-kombi-klima-bakimi-dikkat-1.pdf
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Tamir Sonrası Kombi Sorunları Ve Alaycı Müşteri Hizmetleri

21 Kasım 2024 13:03
Tamir Sonrası Kombi Sorunları Ve Alaycı Müşteri Hizmetleri
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2025 01:52
Yanlış Parçalarla Mağduriyet: Kombi Sorunu Çözülemiyor
Lin sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2025 13:27
Alnour Teknik Servis Parayı Aldı Ama Arızayı Gidermedi