Faruk Ekin Mağazası Fişi Ve Etiketi Olan Ürünün İadesini Yapmıyor!

12 Temmuz 2024 10:38

Hayatımda bu kadar kalitesiz, özensiz kıyafetler üreten kendilerince kural uydurdukları başka bir mağaza daha görmemiştim. Ürünlerin %90'ı polyester kumaştan yapılmış. Pamuk bir elbise zar zor buldum. O kalabalık kabin sırasını beklememek için de denemedim. Eve gelip denediğimde beğenmedim ve iade etmeye karar verdim. Hâlâ alındığı gibi olan etiketi ve fişi mevcutken ve üzerinden sadece 2 gün geçmişken bana iade yapılmadığını söylediler. Kanunen 15 gün içerisinde aldığım üründen cayma hakkım varken ne zamandan beri mağazalar kanuna aykırı bir sistem ve kural geliştirmeye başladılar? Sadece değişim yapabileceklerini aynı fiyatta bir ürün ile değiştirmem gerektiğini daha az meblağda bir ürün ile değiştirdiğimde ise çek vereceklerini (verilen çek yine faruk ekinde geçerli, kalan paramı da orada harcamak zorundayım) söylediler. Bütün ürünleri inceleyip paramın gerçekten hak ettiği bir ürün bulmak için mağazayı kaç kez tavaf ettim. Çantaların alarmları derilerine zımbalanmış, elbiselerin dikişleri yamuk, kumaşları naylon... Zar zor bir etek buldum, sarkan iplerini elimle temizleyip değişim yaptım. Bir daha faruk ekine adım atmayacağıma yemin ettim. Faruk Ekin pişmanlıktır.

Defolu Ürünler Ve İlgisiz Çalışanlar Mağduriyetimi Artırdı

05 Eylül 2025 10:15

Müşteri Hakları Yok Sayıldı, Ürün Değişiminde Zorluk Yaşadım

20 Temmuz 2025 01:15
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 21:55
Faruk Ekin Alışveriş Tutarımın İadesi Hakkında
Can sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 14:49

12 Temmuz 2024 21:57