Merve sonuçtan hiç memnun değil

Fall.kolik (Instagram) Sözde Fal Sitesi

19 Mart 2024 04:14

Instagram'da yapılan tüm yorumlar yalan resmen tutulmuş kişiler tarafından yapılan yorumlar olduğunu düşünüyorum. Yıldızname ve katına falı baktırmak istedim. Saçma bir kopyala yapıştır yazı göndermişler. Anlatıldığı gibi bir fal değil yazmış olmak için yazmışlar kopyalayıp göndermişler üstelik bir buçuk iki saat bekletiyorlar mahsus bakıyorlarmış gibi göstermek için tamamen kurgu para kazanmanın yolunu bulmuşlar asla böyle şeylere inanmazdım Instagram'da ilgimi çekti ve denemek istedim. Gerçekten para kazanmak için bir oyun bir düzen. Yapılan tüm o yorumlar kurgu müşteri çekmek için yapılmış yorumlar resmen. Hakkımı helal etmiyorum. WhatsApp'taki a. E kişisine yanıltmaca yapıyorsunuz dediğimde utanmadan üste çıkmaya çalışıyor. Haksız kazanç sağlıyorlar ben 17 yaşındayım falımda sözde benden küçük biriyle kavga edeceğimi bu kavga ettiğim kişininde destekçisi bir erkek olacakmış bu erkek onun eşiymiş sözde. Saçma sapan yorumlar paramı geri istiyorum iade edilmesini istiyorum param geri iade edilmezse sözde danışman olan kişinin numarasını da şikayet ederim

20 Eylül 2023 22:10
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Falcıgulsun Instagram Sayfası Herkesi Aynı Otomatik Mesajla Yanıltıyor

24 Şubat 2025 11:29
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 00:29

28 Haziran 2024 01:37