Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Fakır Robert RS 770 Robot Süpürge Arızası

07 Ağustos 2023 21:59

Haziran ayında aldığım ürünü daha 1 ay kullanmadan haritada sorun yaşadım arada şarj istasyonu bulamadı. Defalarca aynı noktaya çarpıp ileri geri gitmesi müşteri hizmetlerini aradım teknik desteğe yönlendirdiler arandım o gün sorun çözülüyor ertesi gün tekrar aynı iade etmek istediğim de iademiz yok dendi. Buna 17 bin para ödeyeceğim daha ilk taksitini ödemedim neyse tekrar aradım yetkili servise yönlendirdiler götürdüm ve dedim ki parça değişimi olmasın.

Eğer öyle bir şey yaparsanız tamire girer bu ürünü kabul etmem dedim neyse aradan 15 gün geçti ses yok aradım bilgi almak için bayan orada ustası varmış ona sordu bana dediği parça değişimi olacak parça bekleniyor ne zaman geleceği belli değil dedi. E ben size ne dedim parça değişimi istemiyorum tamire girer dedim yok öyle değil filan dedi bende tamam dedim.

Çünkü bayan ısrarla kabul etmiyor benimle müşteri hizmetlerini aradım tekrar dedim böyle böyle oradaki bayanda evet tamire girer deyip doğruladı beni size geri dönüş yapılacak dendi. Ayın 2'sinden beri bekliyorum acil dönülsün dediğim halde neyse yetkili servisteki bayan 1 gün sonra beni aradı süpürgeniz testlerden geçecek sorun yoksa parça değişimi olmayacak dedi.

Ne hikmetse bende madem direk testten geçecekti 15 gündür neden beklediniz 1 gün önce parça değişimi diyorsunuz. Bir gün sonra böyle nasıl güveneyim dedim bir şey diyemedi yine müşteri hizmetleri aradım yine dönüş yapılacak dendi cuma günü yine ses yok şikayet etmeyi düşünüyorum artık Tüketici Mahkemesi'ne.

07 Ağustos 2023 22:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Büşra
Büşra
08 Ağustos 2023 08:06

Zaten ayın 2sinden beri bekliyorum daha ne kadar beklıyebılırım biraz vicdan ya

Melike sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 11:50
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 12:18
fakir-rs-770-robot-supurgede-magduriyetimin-giderilmesi-4.pdf
fakir-rs-770-robot-supurgede-magduriyetimin-giderilmesi-3.pdf
fakir-rs-770-robot-supurgede-magduriyetimin-giderilmesi-2.pdf
fakir-rs-770-robot-supurgede-magduriyetimin-giderilmesi-1.pdf
Leman sonuçtan hiç memnun değil

Fakir RS 770 Robot Süpürge Arızası Ve Çözüm Sağlanamaması

12 Temmuz 2025 15:48
Fakir RS 770 Robot Süpürge Arızası Ve Çözüm Sağlanamaması
Zülküf sonuçtan hiç memnun değil

Fakir RS770 Robot Süpürge Pişmanlığım. Hatalı Ürün Ve Videolu Kanıtı.

07 Haziran 2023 01:42

29 Aralık 2024 20:15