Fakir Diva Ekmek Kızartma Makinesi Tamiri Şikayeti

Fakir Diva Ekmek Kızartma Makinesi Tamiri Şikayeti
08 Şubat 2024 11:47

Yaklaşık 2,5 yıl önce Fakir markasından satın aldığım Diva ekmek kızartma makinesinin rezistansı arızalandı. Maltepe'deki yetkili servise götürdüm. Garanti süresi dolduğu için rezistansın tamiri için 1600 TL fiyat talep ettiler. Aynı modelle değişim yapmayı teklif ettiler; fakat yine 1600 TL ödemem gerektiğini söylediler. Şu anda internet üzerinde aynı cihazın Fakir Türkiye garantisiyle 1381 TL'ye satıldığını gördüm. Merkezi aradığımda, Fakir'in sistemine göre bu ürünün daha pahalı olduğunu ve bu durumun normal olduğunu ifade ettiler. Bir müşteri ancak bu kadar yanıltılabilir. Fakir servisine her başvurduğumda aynı sorunlarla karşılaşıyorum. Alman markası olduğu ve işini iyi yaptığı söylenir; ancak benim deneyimlerim bu yönde değil.

08 Şubat 2024 12:00 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

22 Nisan 2024 11:10

Fakir Ev Aletleri Ürün Arızası Yapılmaması

18 Aralık 2023 23:46

05 Eylül 2024 09:48
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Tost Makinesi Ekmeği Kızartmıyor Isı Yetersizliği Yaşıyorum

19 Mayıs 2025 10:24
Yeni Alınan Tost Makinesi Ekmeği Kızartmıyor Isı Yetersizliği Yaşıyorum
Hamza sonuçtan memnun

22 Ağustos 2024 09:52
"Hızlı bir şekilde aynı gün içerisinde ilgilenirdi."

Fakir Ev Aletleri Kategorileri