Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2024 14:58

Trendyol sitesi üzerinden 2023 Şubat ayında Fakir Temper Çay Makinesi Rose modelinde çaycı almıştım ama hem alt hem üst sapları yerinden çıktı.
Garanti süresi içinde olduğum için Fakir WP hattından ekran görüntüleri ile birlikte garanti kapsamında olup olmadığımı sormama rağmen bu soruya cevap vermeyip yetkili servis ile görüşebileceğimi ilettiler.
Yetkili servise gittiğimde ise garanti kapsamında olmayıp ücret karşılığında yedek parça alınması gerektiğini ilettiler.
Kullanım hatası olmayıp ve demlik kaldığında muhtemelen sıcaklığa bağlı olarak yıpranan ve kırılan sapın kapsam dışında olması ve bu kadar kısa sürede bozuluyor olması, Fakir gibi sağlam olduğu algısı bulunan bir markaya yakışmadı.

profile profile
14 Aralık 2024 15:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Ahmet
Ahmet
Şikayeti Çözüldü

Aynı sorun benim cihazımda da oldu yani kaynayan bir suyun demlenen Bir çayın kapının kopup üstüne dökülüp seni yakmaması an meselesi bu markaya bu kalite plastik hiç yakışmıyor

Onur sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 14:18

25 Ekim 2023 19:09
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 12:54

Fakir Ev Aletleri Kategorileri