Selvanur
09 Kasım 2023 12:55

A101 uygulaması üzerinden Fairy bulaşık deterjanı satın almış bulunmaktayım. Ürünü aldıktan sonra bulaşık makinesinde çalıştırdım ancak bulaşık kapsül erimediğini fark ettim. Daha sonra tekrardan bulaşık makinesine bulaşık kapsülü atarak uzun süreli programda çalıştırdım ancak bulaşık kapsül vermediğini gördüm.

Bununla ilgili ürünü satın aldığım A101 müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ve ürünü geri iade etmek istediğimi söyledim ancak onlar ambalajı açılmış olduğundan dolayı ürünü geri alamayacaklarını ifade ettiler. Ben de ürünün normal olmadığını. İki kere makineye atıp çalıştırmama rağmen ikisinde de erimediğini bununla ilgili de erimedi fotoğraflarını ilgili kuruma ilettim.

Zaten ürün normal bir şekilde çıkmış olsaydı yani atıyorum yıkandığında herhangi bir problem olmamış olsaydı bulaşıkları yıkasaydı kapsülleri zaten geri iade etmek istemezdim. Bunun hakkında müşteri hizmetlerine söylediğimde ürün açılmış olduğundan dolayı herhangi bir şekilde işlem yapamayacaklarını söylediler. Ben ürünün süresinin geçmiş olduğunu ve kapsüllerinin bayatlamış olduğunu söyledim, onlar bunu da kabul etmediler. Üstünde bir tarih bulduğumu ve o tarihi müşteri hizmetlerine paylaşmama rağmen bu ürünün herhangi bir son kullanma tarihi olmadığını söyledi. Fairy markasından ricam, lütfen markanın arkasında dursun ve yapılması gereken ne varsa yapsın, bu şekilde firmalarda da çalışmasınlar.

Aldığım Fairy Deterjan Orijinal Değil Mi? Köpürmüyor Ve Yağları Temizlemiyor

Özlem
26 Eylül 2025 09:49
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
24 Aralık 2024 12:05
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Fairy Platinum Plus Bulaşık Tabletlerinde Sürekli Koku Ve Yetersiz Telafi

Nurcan
07 Eylül 2025 14:44
Fairy Platinum Plus Bulaşık Tabletlerinde Sürekli Koku Ve Yetersiz Telafi

Bingo Bulaşık Kapsülü Bulaşıklarda Buğu Ve Kalıntı Sorunu Yaşattı

Ayşe
04 Kasım 2025 01:59
Sadettin sonuçtan hiç memnun değil

Sadettin
05 Eylül 2023 13:27