Facebook Hesabım Bir Anda Nihai Kapatıldı

21 Nisan 2024 23:22

Bu şikayetim Facebook ile ilgili.

Kendi mesleki alanımı yakından ilgilendiren ve çok güzel hazırlanmış aynı zamanda Facebook tarafından sponsor edilen bir reklama tıkladım ve sora'nın exe'sini indirmek gibi bir hata yaptım. Tabii ki indirirken endişe duydum ve 3 program tarafından kontrol ettiğimde tertemiz çıktı. Güvendim çalıştırdım, başarılı olmadı sonra da sildim.

İşin önemli kısmı bir gün sonra Facebook hesabımın kesinlikle tekrar kurtarılamaz halde tamamen kapatılması oldu. Ben 2004'ten beri üyesi olduğum bir kere bile kullanıcı sözleşmesini ihlal edecek herhangi bir hareket yapmaz iken, şimdi kesinlikle kurtarılamayacak şekilde kapatılmak nedir? Neden sizde reklam veriyorum? Neden sizde numaramı bulunduruyorum? Madem kritik bir hareket gördünüz neden kendimi size ifade edemiyorum? Kurtarmaya çalıştığımda "sizinle neden sizi engellediğimizi paylaşmak zorunda değiliz bu karar nihai'dir" diyerek aydınlatmış mı oluyorsunuz beni?

İşin komiği yüklediğim program veya virüs artık her ne ise, yeniden Facebook hesabı almam bile yasaklanmış. Meta'ya hiçbir şekilde ulaşılamıyor, kesinlikle review kabul etmiyorlar. Bu kadar basit işte.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
10 Ocak 2024 01:30

Facebook Hesabımdan Başkaları Reklam Vermiş.

Atakan
07 Temmuz 2023 13:52

29 Mart 2024 00:38

15 Yıllık Hesabım Gerekçesiz Ve Ulaşılamaz Şekilde Kapatıldı!

Önder
28 Ekim 2025 15:21
15-yillik-hesabim-gerekcesiz-ve-ulasilamaz-sekilde-kapatildi-2.jpg
15-yillik-hesabim-gerekcesiz-ve-ulasilamaz-sekilde-kapatildi-1.jpg
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2023 21:13