Serkan sonuçtan çok memnun

03 Mayıs 2023 14:48
Serkan'ın Teşekkür Mesajı
“24 Haziran günü kalemlerim tarafıma teslim edildi ve tamir edilmişlerdi. Yaklaşık 1.5 aylık bir süreçti. Çok teşekkür ediyorum firmanın ilgisi için.”

Yaklaşık 8-9 ay önce bulunduğum ildeki bir kırtasiyeden Faber-Castell Grip 1347 marka 3 adet kalem almıştım ve hepsinde yaşadığım ortak bir problem var. Uçları paslandı ve bu aynı zamanda kötü bir koku da oluşturuyor. Paslandı mı boyası mı çıktı tam ayırt da edemedim. Kalemleri suyla temas ettirmedim ve son 4-5 aydır hiç kullanmadım desem yeridir fakat tekrar ders çalışmaya başlayacağım için kullanmam gerekiyor. En sevdiğim kalemdi fakat bu kronik paslanma sorunu canımı sıkıyor ve tekrar almak için bir öğrenci olarak bütçem uygun değil. Kalemlerin barkod bölümü zamanla yırtıldığı için çıkarmıştım dolayısıyla seri numarası yazmıyor üzerlerinde.

03 Mayıs 2023 16:39 (Şikayetten 1 saat sonra)
03 Mayıs 2023 16:41

Merhaba, Gönderi bilgileriniz mail adresinize paylaşılmıştır. Saygılarımızla, Adel Kalemcilik

Serkan
17 Haziran 2023 18:05

Merhaba, kalemleri tarafınıza ileteli bir ayı geçti fakat sonrasında geri dönüş olmadı bilgi verebilir misiniz?

Serkan
04 Temmuz 2023 16:50

Faber Castel Kalem Uç Sorunu

02 Ocak 19:51

19 Şubat 22:27
Sürekli Bozulan Kalemler Ve Hayal Kırıklığı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 18:40