Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri

23 Şubat 2023 13:29

Düğmeciler Mah. Akasya Sokak 'da yaşamaktayım ve 3 aydır Eyüp Belediyesi ile sorun yaşıyorum ve kesinlikle defalarca mail atmama, beyaz masaya kayıt oluşturmama ve Fen işlerini aramama rağmen mağduriyetim giderilmemiştir. Aylar önce sokağımıza herhangi bir keşif yapılmadan karşı bina istedi diye önlerine araç park etmesinler diye kaldırım adı altında ancak bir insanın iki ayağı ile yürüyemeyeceği bir kaldırım yapıldı, sokak daraltıldı. Bu yetmezmiş gibi oturmuş olduğum binamın önünde bulundurun kaldırımda genişletildi ve buna rağmen yine kaldırım yapma amaçları olan araçlar yine park etmeye başladı yani sokağım korkunç şekilde daraltıldı bir insan dahi sokakta yürüyemez halde.

Kimsenin hiçbir belediyenin helede Deprem gündemi olan bir durumda yaşam alanımızı bu kadar tehlikeli hale getirmeye hakkı yoktur. Bir acil durumda Deprem, İtfaiye, Ambulans bu sokağa giremez bu durumda mümkün değil. Bu gibi durumda Eyüp Belediyesi'nin keşif yapmadan planlama yapmadan onay almadan bu tarz kaldırımlar yaparak yaşam alanlarını afet gibi durumlarda biz vatandaşları mağdur edemezler. Az çok anlayabilmeniz adına resim göndereceğim ve gönderilen resimler gündüz çekilen resimler akşam saatleri daha da beter olmakta. Çöp kamyonu dahi sokağa girmemekte. En vahim durum ise defalarca olayın ciddiyetini anlatmak için Eyüp Belediyesi'nin Fen işlerini arıyorum çözüm bulamadıkları veya bulmadıkları için vatandaşın suratına telefon kapatabiliyorlar. Belediyeler bu gibi durumlarla tüm sorumluluklarını yerine getirmek zorundalar.

İzinsiz Mülke Girilerek Kedilerimin Alınmasına Tepki

13 Ağustos 2025 21:41