İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Eyobus Turizm Eyobüs Ücretimi İade Etmiyor. Vize Sigortası Anlamsız.

17 Ekim 2023 11:52

Eyobüs tur şirketine başvurdum. Vize işlemlerini beraber yürütecektik bunun için 180€ vize ücreti aldılar. ve vize reddi yersem param yanmasın diye sözde Eyobüs vize sigortası evs yaptırdım 199€. İdata İtalya konsolosluğuna başvur dediler. İdata İtalya'dan ise yanlış konsolosluğa başvurduğuma dair yazı aldım. Yani tamamen eyobüs ün belirttiği konsolosluğa başvurduğum için tura katılamadım. Kendilerine sizin hatanız yüzünden gidemedim evs ücretimi geri istiyorum dedim tabii ki vermediler. 180 € vize ücretimde onlara kaldı. Her şeyi bizzat dedikleri gibi birebir uyguladım. Ama yine onların hatası yüzünden hem tura gidemedim hem param yandı. Kendilerini arayıp dilekçemde sizin belirttiğiniz konsolosluktan başvurduğum için vize alamadığımı yazmıştım neden evs ücretini alamadığımı sorduğumda dilekçede yazdığınız gözümüzden kaçmış görseydik kabul etmezdik dediler. Çünkü imzalamanızı istedikleri dilekçede tura katılmak istemiyorum yazıyor. Oysa ki ben tura katılmak istiyorum fakat belirttiğiniz konsolosluktan başvurduğum için katılamıyorum ikisi ayrı şeyler apayrı şeyler. Arkadaşlar hem hayallerinizin hem zamanınınız hem de paranızın kaybolmasını istemiyorsanız kendinize güvenilir tur şirketleri bulun.

Peki tüketiciye başvurdunuz mu

Şikayetiniz çözüldü mü

İlknur
İlknur

Tabii ki hayır

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Eyobus Turizm Avrupa Turu

15 Eylül 2023 15:02
Eyobus Turizm Avrupa Turu
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 16:24
Eyobus Turizm Hakkımı Geri Vermiyor