Deli sonuçtan hiç memnun değil

Evkur Ödenen Borcu Yeniden İcraya Veriyor Mükerrer Dosya Açıyor

Deli
18 Nisan 2024 10:43

Evkur, pişmanlık kaynağıdır. Ankara şubesinden bir zamanlar alışveriş yaptım. Maalesef bazı sebeplerden dolayı ödemelerimde gecikmeler yaşandı ve borcum icraya düştü. Bu durum normal karşılanabilir; ancak, 2022 ve 2023 yıllarında borcumu tamamen kapattığım halde, 2024 Nisan ayında ödenmiş olan borç için yeniden icra işlemi yapılmak istendi. Üç farklı icra dosyası açıldı. 'Borcu yoktur' yazısını almadığım için, ödenen borç yeniden talep ediliyor. Firma kendi kendine sözleşme yapıyor ve bizim haberimiz olmuyor. En son gelen icra için Evkur ile iletişime geçtim ve ödemeyi tamamladım. Firmadan 'borcu yoktur' yazısını talep ettim, fakat çeşitli bahanelerle bu yazı verilmiyor. Mail adresine gönderilmesini istediğimde ise gönderilmiyor. Finans sorumlusu olduğunu söyledikleri bir kişinin numarasını verdiler, ancak o kişi telefonlara cevap vermiyor. Alışveriş yaparken çok dikkatli olunması gerektiğini belirtmek isterim. Çağrı merkezleri ise insanların yüzüne telefon kapatıyor. Bu olayı Cumhuriyet Savcılığına taşıyacağımı ve haksız yere alınan parayı fazlasıyla geri alacağımı belirtmek isterim.

18 Nisan 2024 11:10 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Deli
18 Nisan 2024 11:19

O bahsettiğiniz işletim kanalından kimsenin bir şey bildiği yok bir evrakı veremediler türlü bahaneler

Merve

Merhaba süreç bittimi aynı şeyler benimde başıma geldi şu an ne durumdasınız?

Mevlüt
18 Mart 2024 12:38
Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'da Borç Yönetimi Ve İcra Süreci Sorunu

Fevzi
13 Aralık 2024 12:37
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
14 Ocak 2024 19:17