Funda sonuçtan hiç memnun değil

Evimo Eşya Borsası Ürün Değişiminde Saygısızlık Ve Tehdit!

21 Kasım 2024 19:20

20.11.2024 tarihinde Etimesgut İstasyon Mahallesi No:90 adresindeki Evimo Eşya Borsası adlı firmadan koltuk takımı aldık. Fakat gelen ürünü beğenmedik ve başka bir ürünle değişim yapılmasını istedik. 24 saat bile olmamasına rağmen değişim yapamayacaklarını söylediler. Ayrıca saygısızca ve seviyesizce bir üslupla üzerime yürüdü. Neredeyse vuracaktı. Fatura talep ettim ama KDV'yi ödersem verebileceklerini söylediler. Toplamda 16.900 TL ödeme yaptık. 7.900 TL kredi kartından, gerisini elden aldılar. Parayı iade edeceğini söyleyerek üzerime yürüdü. Yasal yollara başvurdum. Satarken canım cicim ama iş istedikleri gibi olmayınca kabalaşan bir firma.

21 Aralık 2024 23:39

Asla bir çözümleri yok kimse kanmasın işleri satış yapana kadar sonrası fos

Evimo
Evimo

Funda hanim bu kadar yalan iftira olmaz koltuk takımını alıp 11 kata çıkarıp kurdurup 3 gün kullanıp biraz büyük geldi Bunu alin bize baza ve kanepe verin diyorsunuz bu kul hakkına girmez mı biz sızın isterseniz 1 saat kullanın o urunu hiçbir müşterimize sizden geri alıp satmayız Bu nasıl bir vicdansızlık bir de sızın mağaza da Hata arıza yoksa olmaz dediğimizde bağırmaya başladınız kamera görüntüleri mevcut ayrıca babanızın telefon açıp tehdit edip dükkanınıza adam yıkar im diye görüşmeleri kayıtlı bir de babanız cami görevlisi bu kul hakkına girmiyormu iftira atmaya devam ederseniz bizde babanız hakkında işlem yapmadık ama gerekeni hukuki olarak yaparız hepsi kayıtlı varsa arıza hata gerekeni yapmak görevimiz ama keyfe göre değişmez

Funda

Ayrıca 3 gün değil 24 saat bile geçmemişti değişim istediğimizde her şeyiniz yalan

Funda

Bir kul hakkidir gidiyosuniz kul hakkı siznn yaptığınız 14 gün içinde benim değişim iade hakkım var birine sat satma beni ilgilendirmez ürünleriniz kalitesiz biz ayıp olmasın diye büyük geldi dedik ayrıca 11 kat değil 6. Kata çıktı asansörle çıktı neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba yarısını da babam taşıdı zaten kamera kayıtlarını bende istiyorum lütfen yollayın ve bana dediklerinizi herkes görsün. Siz kimisinde bana sadaka vermeye kalkıyosun işi nizi ahlaklı yapın satana kadar canım cicim işiniz bitince kul hakkı siz önce fatura vermeyi öğrenin devletten vergi kaçırmayın. Kimsenin sizi tehdit ettiği yok kaç kişi yazmış şikayet demek ki bir tek biz değilmişiz biz gerekli yerlere şikayette bulunduk zaten

Ankara Etimesgut Evimo'dan Alınan Süngerleri Çöken Koltuk Takımı

21 Şubat 2024 19:07