Seher sonuçtan hiç memnun değil

Evimdekiegitim.com Eğitim Portalı İle Haksız Kazanç Ve Manipülasyon!

21 Aralık 2024 08:21

Bu kurum ve sahibi ile ilgili suç duyurusunda bulunacağım. Tüketiciyi yanıltarak haksız kazanç sağlamayı kendinde hak gören bu kurum sahibi, verdiği sözlerin hiçbirini yerine getirmediği gibi, kendi sesiyle söylediklerini inkar edecek kadar çarpıtıp manipülasyon yolu ile de üste çıkmayı meslek edinmiş. İl bayilikleri vereceğini vaat ederek de aynı sayfayı başkalarına vermiş olabileceğinden de endişelerim var. Eğer talep olmazsa paranızı iade edeceğim deyip önden reklam sayfanız açılacak diye ücreti alıyor. Benden 25 bin aldı. Geriye kalan 25 bini öğrenci kayıtlarından sonra ödeyebilirsiniz gibi kolaylık tanıdığını söylese de... Nasıl olsa alacağını almış oluyor... Elde etmek için başta çok iyi konuşuyor. Sanırım bu tür işleri yapanların ortak özelliği, sonrasında çok çirkinleşebiliyor.

Seher

Murat bey çok ince bir durum var ilk başta Instagram'da sponsorlu sayfanız açılacak üç il verilecek deniyor ama Instagram'da açılan sayfanız sponsorlu değil ve böyle yaparak sizin çevrenizi kullanmaya çalışıyor sponsorlu sadece kendi sayfası dolaşımda anlatabildim mi kılıfına öyle güzel uyduruyor ki size hiç talep olmuyor psikolojik olarak bu kez çevrenize yöneliyorsunuz bunu bu şekilde kullanıyor bence sonrasında kayıt alıyorsunuz ya tanıdığınızı her ay özel ders diyor soru bankası sözleşme vs hiç birini yetine getirmiyor bir de öyle mahcup oluyorsunuz paranızı istediğinizde kuruma yeteri kadar zarar verdin diyor mağdur olanlar birlikte isimlerimizi belirterek suç duyurusunda bulunabiliriz [email protected] telefon numaranızı bırakırsanız iletişim kurarız size de geçmiş olsun.

Murat
Murat

Ben de iade mi alamadım suç duyurusu en mantıklısı olur çünkü icra bile sonuçsuz kaldı cebimden icra masrafları ödedim boşuna ödemişim zaten alamayacakmisim. Bıraktım ve Allah a havale ettim.

Seher

Murat bey merhaba önce geçmiş olsun Görüşmede çok iyi güven veriyor ve üç il de sponsorlu olarak sayfanız açılacak diyor sizi inandırıyor sonrasında Instagram'da sayfanız açılıyor ama sponsorlu değil size hiç talep gelmiyor böylelikle siz çevrenize yöneliyorsunuz zaten bu kişinin amacıda bu bence sizin çevrenizden yararlanmak çünkü sponsorlu olarak Instagram'da sadece kendi sayfası dolaşımda kendisi oradan yararlanıyor bir de bayilik adı altında aynı illeri herkese vererek sizin çevrenizden yararlanıyor nu arada bayilik ücretini alıyor sayfa yaptıracağım bunu ben almıyorum diye. Ben yakınımı kayıt ettirdim her ay özel ders sözleşme yapacağız soru bankası vs hiç birini yetine getirmedi bir de öyle mahcup ediyor sizi e karte edip veliyi manipüle ederek onu kazanmaya çalışıyor işi çok iyi kılıfına uyduruyor mağdurlar olan bizler suç duyurusunda bulunalım bunun için [email protected] mail adresine lütfen iletişim numaranızı bırakırsanız size ulaşırım tekrar geçmiş olsun.

Hasret sonuçtan hiç memnun değil

Evimdekiegitim.com Evimdeki Eğitim Portalı Üzerinden Aldatıcı Bayilik Vaadi

16 Eylül 2024 10:15
Evimdekiegitim.com Evimdeki Eğitim Portalı Üzerinden Aldatıcı Bayilik Vaadi

Bilge Nesil Akademi Kapıdan Satışla İmzalanan Sözleşme Sonrası Tehdit Ve Haksız Ödeme Mağduriyeti

13 Aralık 2025 18:53

Teacher Moods İade İhlali