HDY Everyday Rent A Car Kiraladığım Rent A Car Aracı İçin Hesabımdan Yakıt Ücreti Kesildi!

Samed
17 Temmuz 2024 15:155.950

11/07/2024 - 08.00 da Hdy Everyday Rent A Car isimli şirketin Sabiha Gökçen Havalimanı ofisinden araç kiraladım. Aracı teslim aldığımda çeyrek depodan biraz fazla yakıt vardı.
2 gün sonunda 13/07/2024 - 08.00 da aracı aynı yakıt miktarıyla teslim etmeme rağmen provizyon ücretimden 250 TL kesinti yapıldı.
Aracı kullanmaya başlamadan önce ve aracı teslim ederken yakıt göstergesinin fotoğrafını çektim. Sisteminizden tekrar kontrol etmenizi ve bu hatanın düzeltilerek yakıt ücretin hesabıma yatırılmasını talep ediyorum.

19 Temmuz 2024 13:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

SAYIN Samed A.; Öncelikle HDY Everyday Rent a Car ile iletiişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konu ile ilgi gerekli araştırmalar yapılarak, sizlere en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Sizden gelen tüm geri bildirim, istek ve önerileri hizmet kalitemizi artırmak için önemle değerlendiriyoruz. HDY Everyday Rent a Car’ı tercih ettiğiniz ve için teşekkür eder, size daha iyi hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Saygılarımızla. HDY Everyday Müşteri İlişkileri Hizmetleri

22 Temmuz 2024 17:50

SAYIN Samed A.; İletmiş olduğunuz iletişim bilgilerinizden sizleri aradık, fakat ulaşamadık. Gerekli kontroller yapılarak ücretin iadesinin tarafınıza gerçekleştirildiğini bildirmek isteriz. Sizden gelen tüm geri bildirim, istek ve önerileri hizmet kalitemizi artırmak için önemle değerlendiriyoruz. HDY Everyday Rent a Car’ı tercih ettiğiniz ve için teşekkür eder, size daha iyi hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Saygılarımızla. HDY Everyday Müşteri İlişkileri Hizmetleri

Halim
10 Eylül 2025 20:473.978

"Genel müdürlük den arayan yetkili arkadaş yaşanan durumu ilk önce dinleyip sonrada kullanabileceği inisiyatifi kullanarak sorunu çözme odaklı yaklaşımda bulunduğu için teşekkür ederim Markaya olan güvencimi tekrar kazanıp müşteri memnuniyet odaklı oldukları için de ayrıca teşekkür ediyorum İnşallah bu şekilde hatalar bir daha olmaz sürekli hizmet almaya devam ederim"

Nuri
20 Nisan 2024 13:024.988

Hdy car pişmanlıktır. Bu yorumu okuyan ve bu firmadan araç kiralamak isteyen biri var ise bu yorumun tamamını okumadan a...

2 Destek

Greenmotion Car Rental Greenmotion Rent A Car Firması Bilgim Dışında Kartımdan Para Çekti

Serhat

25.09.2023 -02.10.2023 tarihleri arasında Greenmotion Rent A Car Sabiha Gökçen Havalimanı şubesinden araç kiraladım. Ara...

Everyday Rent A Car Kış Ayında Yaz Lastikle Ölümden Dönmek

Everyday Rent ACar Kış Ayında Yaz Lastikle Ölümden Dönmek

Burcu
Everyday Rent A Car  Firmasından Araç Kiralama Pişmanlığı!

Everyday Rent ACar  Firmasından Araç Kiralama Pişmanlığı!

Veysel