Tutku sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 19:25

İzmir Seferihisar Eve mağazası bozuk deodorantları indirim adı altında satıyor. 22 Temmuz 2024 tarihinde mağazadan 2 adet Nivea Men Black&White Fresh Anti-Perspirant Roll-On satın aldım. Ürünün bir tanesini 23 Temmuz sabahı kullanmak için açtım ve topaklandığını fark ettim. 23 Temmuz iş çıkışı tekrar mağazaya gidip ürünlerin bozuk olduğunu iade etmek istediğimi söyledim. Mağaza sorumlusu B**** Hanım, fişim olmadığı için bu işlemi yapamayacağını, sıcaktan bozulmuş olabilir hanımefendi, gidip Eve'ye şikayet edebilirsiniz, ben buradan çözemem dedi. Fişimi dün kasadan almamıştım, yardımcı olup belki bulabilirsiniz dediğimde üzgünüm dedi. Bozuk olmayan bir ürün değişimi talep etsem haklı olabilirdi fakat ürünlerin bozuk olduğunu görüp de hala fiş sorulmasını anlayamadım. Üstelik alışverişim sırasında Eve Kart kullanmıştım ve banka ekstremde harcamayı da göstermeyi teklif ettim. Bozuk ürün riski olan bir mağazayı bir daha asla tercih etmeyeceğim için mağduriyetimin giderilmesini ve Eve Kartımın da iptalini istiyorum. Ayrıca B**** Hanım’dan bir iletişim numarası veya mail adresi rica ettiğimde ben bilmiyorum ki çıkan müşteriler kendileri buluyorlar dedi. Mağaza sorumluları bile yetkiliye ulaşamıyorsa ben nasıl çözeceğim sorunumu, mecburen buraya yazıyorum. 2 bozuk deodorantı indirimde diyen mağazanın hatası için benim uğraştığım duruma bakar mısınız?

31 Temmuz 2024 19:24

22 temmuzda eve mağazasından aldığım deodorantlar bozuk çıktı fişim olmadığı için iade almadılar. 23 temmuzda buradan şikayet oluşturdum. Bana cevap verdikleri mesajdaki numaradan asla bana dönüş yapılmadı ben aradım zaten numara sisteminden operatöre bağlanana kadar canım çıktı (şikayetçi olan arkadaşlara tavsiyem numarayı arayınca 5e basın oradan operatöre geçiyor diğer seçenekler ana menüye dönmek zorunda kalıyorsunuz) çıkan kişiye de derdimi anlattım bakın diğer mağazalar iletişim numarasından fiş kopyası gönderiyormuş sizden halledemiyorum diyorum bizi ilgilendirmez diyor delireceğim iki tane deodorant yüzünden lütfen bana dönüş yapın. Dönüş listesinde ismim olduğu söylendi de dönüş yok...

24 Temmuz 2024 09:20 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığınız sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konu hakkında ilgili birimlere bilgi verilmiş olup gerekli incelemeler sağlanacaktır. Saygılarımızla, Eve Mağazacılık

26 Temmuz 2024 11:18

Bana hala dönüş yapılmadı mesajınızdaki numarayı aradığımda kimseye ulaşamıyorum.

İpek
18 Haziran 2024 19:50

Sermin
10 Aralık 2024 19:39
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
14 Ekim 2025 21:24
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Esma
27 Mayıs 2025 18:46