Elanur sonuçtan çok memnun

Eve Kastamonu Eve Ürün Ve Fiyat Etiketi Yeri Farklı
02 Mart 2024 19:46
Elanur'un Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü, teşekkürler.”

Bugün Kastamonu'daki bir kozmetik mağazasından aldığım Maruderm markasına ait glikolik asit toniğinin altında yazan ürün etiketi okunaklı değildi. Ayrıca ürün ve fiyat etiketleri farklı yerlerde bulunuyordu. Ürünün altındaki etikette 180 TL olarak belirtilen fiyatın aksine, ürünü aldıktan sonra fişte 240 TL yazdığını fark ettim. Durumu mağaza çalışanlarına bildirdiğimde, etiketin altındaki ürün kodunu göstererek, ürünlerin ve etiketlerin yerlerini sürekli takip etmelerinin güç olduğunu ifade ettiler. Ancak tüketici haklarına göre 'Fiyat etiketi, malların veya bunların ambalajlarının ya da kaplarının üzerine; aynı nitelikteki mal gruplarının veya raflarının üzerine yerleştirilmeli, dikilmeli, zımbalanmalı, yapıştırılmalı, bunlara herhangi bir bağ ile tutturulmalı veya asılmalıdır. Bu şekilde kolaylıkla görülebilir ve okunabilir olmalıdır.' kuralını hatırlattığımda, ürünün fiyat farkını ödemek yerine iade edebileceğimi söylediler. Ürün için ödediğim fiyat farkının geri ödenmesini talep ediyorum. Aksi takdirde dönüş alamazsam Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bildirmek istiyorum.

04 Mart 2024 08:50 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Yaşadığınız sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konu hakkında ilgili birimlere bilgi verilmiş olup gerekli incelemeler sağlanacaktır. Saygılarımızla, Eve Mağazacılık

28 Mart 2024 20:15

Sorun çözüldü, teşekkürler.

Özlem
Özlem

Eve mağazasından kalıcı ruj aldım geçen hafta ama bildiğin nemlendirici ve hiç kalıcı değil bugün uğrayıp söyledim 249 TL verdim ve satan bayan kalıcı dediği için aldım hiç kalıcı değil dedim çalışan yeni girdi dedi istediğiniz yere şikayet edin dedi yer dikimevi Ankara

Etiket Ve Kasa Fiyatı Farklı Çıktı Çalışanlar İlgisiz Davrandı

Eli
26 Eylül 2025 23:55
etiket-ve-kasa-fiyati-farkli-cikti-calisanlar-ilgisiz-davrandi-1.jpg
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
26 Temmuz 2025 20:46
Yıldız sonuçtan çok memnun

Yıldız
22 Ekim 2023 20:02
"Teşekkürler reyon fiyatından işlem yapıldı. Mağaza çalışanı da hiç sorun çıkarmadan bizimle ilgilendi. Çok teşekkür ederiz. Umarım bu yapılan işlem çalışanınızdan kesilmez."