Filiz sonuçtan çok memnun

Adana Optimum'da Saygısız Çalışan Deneyimi

Filiz
13 Ekim 2024 00:00

Merhabalar, bugün Adana Optimum şubenize boya almak için uğradım fakat çalışan arkadaşın saygısız tavrından dolayı mağazanızdan çıkmak zorunda kaldım. Özellikle şikayette bulunacağımı söyledim ve hala umursamaz tavırlar sergileyerek kendisini savunup beni yalancı çıkarma çabasına girdi. Ben de buna benzer bir iş ortamında çalıştığımı ve bu şekilde asla bir tavır sergilenemeyeceğini söylemeye çalıştıkça rahatsız edici tavırlara devam etti. Bugün Eve'ye son girişimdi. Kasadaki arkadaşa durumu bildirdim, yetkili kişi de mağazada olmadığı için buradan şikayet etme ihtiyacı hissettim. İlk defa bu tarz bir şikayette bulunuyorum çünkü asla böyle kırıcı bir muameleyle karşılaşmadım. Oraya sadece bir müşteri gelmiyor ve biri güler yüzlü bir şekilde 'Siz mi ilgileniyorsunuz?' diye sorduğunda o tavrınız bir kadına asla yakışmadı. Güzellik uzmanıymışsınız gibi haller tavırlar çok çirkindi.

14 Ekim 2024 10:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Yaşadığınız sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konu hakkında ilgili birimlere bilgi verilmiş olup gerekli incelemeler sağlanacaktır. Saygılarımızla, Eve Mağazacılık

Hümeyra
06 Eylül 2024 23:24