Evaç Mağazasında Garanti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!

12 Aralık 2024 18:01

03.01.2024 tarihinde Evaç adlı mağazanın Avcılar şubesinden koltuk, yatak ve orta sehpa aldım. Aldığım orta sehpanın üst cam kısmı 3 hafta önce durup dururken çatladı. Yakınımdaki mağazaya gittim, aldığım şubeyle iletişime geçtiler fakat görüştüğüm kişi benimle dalga geçer gibi 'Sizin garanti süreniz 1 yılmış, o da dolmuş' dedi. Tabi ki de itiraz ettim; ben alalı zaten daha 1 yıl olmamıştı, üstelik garanti süresi 2 yıl olduğunu söylediniz, bu satış taahhütnamesinde yazıyor dedim (satış taahhütnamesini kaybetmiş olsam yanıltacaklar çok rahat bir şekilde.). Bu duruma bir şey diyemeyince bunun üzerine 'Siz bir şey fırlatmışsınız' gibi net ithamlarda bulunuldu. Bunu da anlattım; resimde göründüğü gibi üzerine bir şey atsam tam darbe yerinde bir yıpranma, nokta şekli olması gerekir ki oradan kırılır dedim, bu içten kırılma çünkü üstten dokunulduğunda dahi bir şey yok, gelip bakın ürüne dedim. E tabi buna da bir şey diyemeyince 'Size satış sonrası destek numarası veriyorum, oraya resimleri ve durumu anlatın, size yardımcı olsunlar' dedi. Tamam dedim, destek hattına görüntüyü ve durumu anlattım, 1 hafta oldu yine dönüş olmadı, tekrar aradım, benzer şeyler söylenip dönüş yapılacağı söylendi. Tuhaf tuhaf bahaneler buldular, benim bir şeyler yaptığımı söylediler. İnanılır gibi değil! Garanti falan yalan. Hiçbir şekilde yardımcı olmamaları yetmedi, bir de bana iftira atar şekilde 'Siz yapmışsınız' vs. Gibi sözler duydum. Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayet başvurusu yaptım. Artık ürünümü tamir etmeleriyle veya yenisini göndermeleriyle ilgilenmiyorum, istemiyorum da.

12 Aralık 2024 18:17 (Şikayetten 16 dakika sonra)
12 Aralık 2024 18:36

Ne yazık ki en başından beri yapılan nezaketten yoksun konuşmalara bana söylenen yalanlara beni itham eden çalışanlarınıza hiçbir şekilde cevap verememişsiniz. Bu zamana kadar kaç kere aradım yazdım bilmiyorum. Konuşma esnasında servise yönlendirme ile ilgili tek nir cümle bile söylenmedi. Her şeyinizle maalesef eksiksiniz. Ayrıca madem bununla ilgili bir garanti verilemiyor neden en başında kullanıcı hatası olmadığı takdirde 2 yıl garantili diyorsunuz ve elimdeki sözleşme taahhütnamesinde bu yazıyor? Ayrıca ben zaten arayıp ücretsiz yapın vs de demedim. Bana açıklama yapılsayrı bu şekilde yapalım da derdim. İlla şikayet mi etmek gerekiyor düzgün cevap alabilmek için!

25 Ocak 2025 15:10

Teslimattan Beri Sorunlu Koltuk Takımına Çözüm Bulunmuyor

Süleyman
26 Ağustos 2025 21:37
Aybige sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2025 14:16
Çetmen Mağazası'nda 5 Aylık Koltuk Tamiri Krizi
Çetmen Mağazası'nda 5 Aylık Koltuk Tamiri Krizi
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Feyza
24 Aralık 2023 17:42
Evaç Mobilya Kusurlu Ürün Ve Garanti Problemi
Metin sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2025 13:39