Eva Vip Güzellik Merkezi (Keşan) Kötü Hizmet!

19 Mart 2024 02:03

Ben Nesibe ö***. Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşıyorum ve Keşan Eva Vip Güzellik Merkezi'nden hizmet satın aldım. Alırken 8*2 seans şeklinde ödeme yaptım ve sözleşmeyi imzaladım. Aynı zamanda farklı bir hizmet için (kavitasyon) ödeme yaptım. Her iki hizmetimin de son seansları varken, giriş yaptım ve bir süre sonra çıktım. Hizmetimin ödemesini yapmadılar ve zaten hediye olduğunu, hediyeyi geri aldıklarını söylediler. Sözleşmede 10 seans olarak konuştuğumuzu, ancak kabul etmediklerini belirttiler. Çok mağdur oldum; hem paramı hem de hizmetimi alamadım. Ayrıca, IPL lazer makinesi kullanıyorlar. Yani, sadece kılları geçici olarak etkisiz hale getiriyor; bir sene sonra tekrar aynı şekilde çıkacaklarını fark ettim. Orada olduğum sürede, kullanılan kirli havluların, bandajların ve sedye örtülerinin tekrar tekrar müşterilere kullanıldığını gözlemledim. Hijyen konusunda asla dikkatli değiller. Bu konuda yetkililere başvurdum; CİMER'e şikayetimi ilettim ve yarın karakola giderek durumu bildireceğim.

Gül sonuçtan hiç memnun değil

Eva Vip Güzellik Merkezi (Keşan) Böyle İlgisizlik Olur

14 Temmuz 2025 16:41
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Eva Vip Güzellik Merkezi (Keşan) Lazer Epilasyon Sonrası Cilt Yanıkları Ve İlgisiz Hizmet

12 Temmuz 2025 17:00