Etstur İptal Talebine Olumsuz Yanıt Ve Tüketici Haklarının İhlali!

Etstur İptal Talebine Olumsuz Yanıt Ve Tüketici Haklarının İhlali!
28 Ekim 2024 22:53

ETS Tur sayfasından Kıbrıs oteli aldım. 12 saat geçmeden iptalini talep ettim. Fakat iptali söz konusu değilmiş. Tüketici hakkımın uygulanmasını engelliyorlar. Yarın gidip noterden ihtar çekeceğim mecburen. Daha ETS'nin önünden geçmem.

14 Kasım 2024 10:32

ETS Tur ne demektir? Bana ve yüzde 90 inanışa göre… Ben bu oteli, tatili size pazarlıyorum çünkü arkasında ben varım. Bu otel/tatil güzel. Mutlaka gidip bakılmıştır, kontrol edilmiştir. Yok efendim değilmiş. 100 yıllık kiralanıp 99. Yılında bir garip hintliye terki diyar edilmiş, kazan bozuk sıcak su gelmiyor, asansör bozuk aylardır, internet dağıtıcısı arızalı internet yok, banyo tavanından su damlıyor teknik ekip izinli, telefon çalışmıyor aynı teknik izinli, her yer leş gibi temizlik hak getire bir otele gelmiş olmam, sayfasında 5 yıldız yazıp 10 yıl önceki halini yüklemiş olmaları… Bunu Şikayetvar com a girip yüzlerce delirenden biri olduğumu görmek ETS nin asla görmemesi hala pazarlamaya devam etmesi. ETS pazarladığın otele git bir bak. Hala yaşıyor mu?

Sıla

23 Aralık 2024 07:45
"İadem sağlandı. Teşekkürler..."
Ücret İadesi Sorunu
Ücret İadesi Sorunu

Erken Rezervasyonla Yüksek Fiyat Ödedim, Sonradan Fiyat Düşüşünden Faydalanamadım

Kubra
22 Nisan 2025 15:05
erken-rezervasyonla-yuksek-fiyat-odedim-sonradan-fiyat-dususunden-faydalanamadim-4.pdf
erken-rezervasyonla-yuksek-fiyat-odedim-sonradan-fiyat-dususunden-faydalanamadim-3.pdf
erken-rezervasyonla-yuksek-fiyat-odedim-sonradan-fiyat-dususunden-faydalanamadim-1.pdf