Eftalia Splash Ve ETS Mağduriyeti

07 Haziran 2024 17:18

Erken rezervasyon döneminde Mimaroba ETS'den satın aldığımız Eftalia Splash'a 06.06.2024 tarihinde giriş yaptık. Ancak odaya götürüldüğümüzde odada yoğun bir nem kokusu ve koridorlarda yemek kokusu vardı. Eşyaları taşıyan arkadaş, havalanınca geçer dedi. Balkon kapısını açmak istedik, ne görelim, karşımız inşaat alanı, her yer toz duman. Kapıyı açmak ne mümkün. ETS Tur Mimaroba şubesini aradık, bize yardımcı olmalarını istedik çünkü ben ve ailem alerjik hastayız. O kokuda ve tozda yatmamız mümkün değil ki insan olan kimsenin mümkün değil bence. Ancak ETS bize aynı ayarda başka otellere fiyat farkı ödeyerek geçebileceğimizi söyledi (bunu o olmadan da yapabilirdim). Resepsiyona gittik, resepsiyondaki arkadaş ellerinde oda olduğunu ancak bu ayarda olduğunu, zaten ön tarafa bakan odaların daha pahalı olduğunu söyledi. Ardından Eftalia Blue adında bu yıl açılmış bir otelleri olduğunu ve fiyat farkı ödeyerek geçebileceğimizi söylediler ve yapmak zorunda kaldık. Yazık ki yıllardır ETS ile tatile geliyoruz ve kötü odaları o fiyatlara satıyorlar, sonrasında yardımcı olmuyorlar. Ancak biz ilk defa temsilci değiştirmiştik, ETS ne de olsa dedik ama demek ki ETS değil çalışan önemliymiş.

07 Haziran 2024 18:05 (Şikayetten 46 dakika sonra)
08 Haziran 2024 17:45

Mail verin özelden atayım. Rezervasyon belgesinde benim ve ailemin bilgileri yazıyor buradan neden paylaşayım

10 Haziran 2024 10:09

Mail attım bu kadar mağdur olmuşken umarım gerçekten ilgilenilir benim tarafımdan gelen mail ''mengin2606'' mail adresiden size gelecek

Muammer sonuçtan hiç memnun değil

ETS Tur Pişmanlığı

Muammer
20 Temmuz 2024 09:43
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
07 Eylül 2024 16:41

Sinem
17 Şubat 2025 14:05

Abdulrahim
18 Ağustos 2024 15:03
Etstur Rezervasyon Sorunu Ve Kötü Tatil Deneyimi
Onur sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 00:33