Remzi sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 13:18

Etik OSGB adı altında bir firmadan 24/02/2024 tarihinde hizmet alarak 1.000 lira ödeme yaptım. Benzer hastanelerdeki fiyatlarla karşılaştırdığımda, bu ücretin yüksek olduğunu düşündüm ve şirketi arayarak durumu sorguladım. Bana verilen bilgiye göre, hizmetin 6 ay geçerliliği olduğu; ancak kurumun adının değiştirilemediği ifade edildi. Ancak şu anda iş yerine sunduğum bu tahlil belgeleri kabul edilmiyor ve 'Bu belgeyle işlem yapamayız' şeklinde bir yanıt alıyorum. Bu durum karşısında şaşkınlığımı gizleyememekteyim. Asgari ücretle çalışan bir birey olarak, bu durumu kabul etmem mümkün değil. Şirketi arayarak hukuki yollara başvuracağımı ilettim ve karşımdaki kişi bu durumu doğruladı. Telefon görüşmelerinin kaydedileceğini belirttim ve karşı tarafın tavrı son derece olumsuzdu. Telefonu yüzüme kapatarak görüşmeyi sonlandırdılar.

28 Mart 2024 12:00 (Şikayetten 22 saat sonra)
Remzi
Remzi
28 Mart 2024 13:10

Ben size fazla para aldınız demedim ben kendi cebimden ödediğim ücretle yaptırdığım tahlillerin 6ay geçerlilik tarihinin bir anlamı kalmamış oluyor ve ben bu durumda tekrardan başka bir kuruma ödeme yapıp tahlil yaptırmak zorunda bırakıldım optimet veya parola osgb de böyle bir işlem yok bu bir insanı ikinciye cebinden para çıkmasını sağlamaktır saglik Bakanlığına şikayetimi CİMER üzerinden belirttim sizlerle iletişime geçecektir ve buradan herkese sesleniyorum kurum adını yazmak suçtur veya değildir bunu bilmiyorum kurum adını düzeltip vermeleri gerekir dedi

Neval sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Cansu Alakbarov Clinic Yalnızca Ticari Kaygılarla Yönetilen Bir Klinik!

26 Şubat 2024 15:51
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Burcu Çetinkaya Memnun Kalmama

01 Mayıs 2024 09:34