Talatpaşa Tıp Laboratuvarı Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Nakit Ödeme Zorunluluğu

26 Temmuz 2024 13:25

Nakit çalışıyorlar, kart geçmiyor. Girişteki bayan yanlış bilgi verip paramızla rezil ediyor. Mesleki yetersizliğini ve bilgisizliğini bizim üzerimizden tatmin etmeye çalışan biri. Kan tahlili alındı, ücreti kan sonucu çıkınca yapabileceğiniz söylendi. Yanımızda nakit olmadığından rahatlıkla çıktık.

Aradan 1 buçuk saat geçtikten sonra sonuçların yetişmesi için testlerinizin çalışılması gerekiyor, o yüzden muhasebeye ödeme yapmalısınız yoksa testleriniz yetişmez diye tehdit vari bir bilgilendirme mesajı atıldı. Böyle kurumsal bir işletmenin bu derece ne dediğini bilmeyen çalışanlarının olması son derece rahatsızlık verici.

Dışarıdan kurum oldukça elit, çalışanları ise oldukça rahatsız edici bir üsluba sahip. Yetkinliği olmayan, insan psikolojisinden anlamayan ve ne söylediğini bilmeyen insanlarla çalışmayın! Ayrıca, çok üzüldüğüm için piyasaya göre çok fazla indirim yapmış, herhalde kendisini kurum sahibi sanıyor. Yan tarafta b***** taksitle yapıyor. Çok pişmanım, moral ve motivasyonumu yerle bir etti.

İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Diş Tedavisi Randevusunda İlgisizlik Ve Ekipman Sorunları

İlknur
12 Kasım 2024 14:59

Dr. Med Estetik Ve Güzellik Son Derece Ciddiyetsiz

06 Mart 2024 18:37
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Buk Beauty Korkunç Müşteri Deneyimi!

30 Temmuz 2023 17:24

Yanlış Doktor Ve Haksız Ücretlendirme Sorunu