Halit Atik Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Para İadesini İstiyorum

16 Mayıs 2024 11:36

08.04.2024 tarihinde gitmekte olduğum Halit Atik Ortak Sağlık Güvenlik Birimi'nin Reşatbey Mahallesi, Ordu Caddesi, Esra Apartmanı, No:77/A, 01960 Adana şubesinde sağlık raporumun geç çıkacağı söylendi. Ancak taşınmakta olduğumu ve işe başlamam gerektiğini belirtip, telefon üzerinden ulaşıp sonuçlarımı gönderebileceklerini ifade ettiler. Bayram dolayısıyla öğlene kadar açık olduklarını bildirdiler. Tekrar geri dönüş yapmadıkları için şubeyi arayıp ulaşmak istedim ancak bayram nedeniyle ulaşamadım. Şubelerine gittiğimde kapalı olduğunu gördüm ve raporlarımı alamadım. Başka bir sağlık kuruluşundan işe başlayacağım için raporu almak zorunda kaldım. 15 Mayıs saat 14.40 civarında tekrar arayıp para iadesi için konuştuğumda, sert bir tavırla paranın verilemeyeceğini söylediler. Aramadıklarını ve numaramı istediklerini, bıraktığımı dile getirmeme rağmen hiçbir şekilde sorunlara çözüm bulmayıp sert bir tavırla telefonu kapatmamı istediler. Ben, paramın iadesini Halit Atik Ortak Sağlık Güvenlik Birimi tarafından talep ediyorum.

05 Ağustos 2024 20:02

Halit Atik Ortak Sağlık Güvenlik Birimi İSG Belgesi Sürecinde Yaşanan Kayıt Ve Teslimat Aksaklığı

Remzi sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 13:18

Randevu Ve Para İadesi Sorunları İle Stresli Bir Deneyim

23 Nisan 2025 09:53
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2025 12:49