Uğur sonuçtan memnun

Ethica Sigorta, Tebligatsız Habersiz İcraya Verdi.

16 Ağustos 2024 18:30
Uğur'un Teşekkür Mesajı
“Ethica sigortadan Gülşah hanıma çok teşekkür ederim. Çok ilgilendi. Şikayette bahsettiğim iki bedelin birisi değer kaybı imiş bana dosyasını gönderecekler. Diğer haklı olduğum gecikme ve bana habersiz icra yazısı ve fazladan ödediğim faiz için, yüzde 15 tutarında yardım sağladılar. Şimdiye kadar sağ olsunlar ama tabii ki Ethica sigortadan çevrem ve araba tayfam olarak elimizi ayağımızı çekiyoruz uzun bir süre. Teşekkürler ve hoşça kal Ethica.”

Ethica sigortadan sürekli sigorta yapan biriyim. Bir keresinde kazaya karıştım, önde ki araç yüzünden kaza oldu diye, ben olay yerinden o aracı takip etmeye başladım fakat yakalayamadım. Geri döndüğümde bana çarpan araç polisle tutanak tutup gitmişti. Ertesi gün karakola başvuru yaptım ama sonuç çıkmadı. Ethica Sigorta arabulucuları beni aradı. Karşı tarafın hasarını biz ödedik sende yüzde yüz suçlu çıktığın için bize ödeyeceksin başka da bir şey ödemeyeceksin abi dediler. Ben de tamam deyip dedikleri ibana parayı attım. Aradan zaman geçti. Bana yüklü miktarda Ethica Sigorta Hasar Ödemesi Nedeni ile evime rücu alacak icra yazısı gönderdi. Birincisi adliye icra birimine gitmeden bana icra gönderttirdiler. İkincisi arada ki faizi bana yansıttılar. Bunu ödeme durumum yok. Ethica sigortanın bu tarz şeylerine çok şahit oldum. Başıma da geldi. Artık Ethica ile çalışmayacağım, çevremde ki hiç kimseyi yönlendirmeyeceğim ve bana bu yapılanı her yerde anlatacağım. Arayıp kayıt oluşturma ma rağmen Ethica Sigorta rücu birimi bana dönüş dahi yapmadı. Mağdur ettiler. Evime icra yollayıp rencide konumuna soktular. Daha öncesinde para alıp benden sana artık hiçbir şey yansıtılmayacak abi dediklerine rağmen beni habersiz tebligatsız direk icraya verdiler.

16 Ağustos 2024 19:04 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Sayın Uğur A. tarafından iletilen başvuru değerlendirmeye alınmıştır. Saygılarımızla, Ethica Sigorta A.Ş. Müşteri İlişkileri Departman

Uğur
Uğur
29 Ağustos 2024 10:05

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ethica Sigorta Değer Kaybı Ödemesinde Mağduriyet Ve Yetersiz Bilgilendirme

21 Mayıs 2025 11:55
Ethica Sigorta Değer Kaybı Ödemesinde Mağduriyet Ve Yetersiz Bilgilendirme
Okan sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 16:49
Hastanedeyken Aracım Kaçırıldı, Sigorta Bilgim Dışında İşlem Yaptı
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 01:44

31 Mayıs 2025 16:19