Estram Anlayışsız Kadın Vatman

Şeyma
11 Eylül 2023 09:33

Merhaba,
11.09.2023 tarihinde 03 numaralı Tramvayda sabah saat 07:46 Anadolu Üniversitesi durağında telefondan okuttuğum sanal kart uygulaması çalışmadığından dolayı geçiş yapamadım. Tramvayda bulunan arkadaşımdan benim için kart basmasını istedim. Arkadaşım tramvaydan inerek kartı okuttu ben o sırada kapıyı tuttum en fazla 5-6 saniye bir zaman kaybı olmuştur. Arkadaşım içeri girdi ve kadın vatman bağırmaya başladı. Geç kalıyorlar bir de kart basmaya çalışıyorlar madem erken gelin beni bekletmeyin Allah Allah gibi şeyleri o kadar yüksek sesle söyledi ki hiç susmadı. Bir kelime söylese yine anlayacağım ama bağırarak bir sürü kelimeler söyledi sesini arka kapıdakiler bile duymuştur. Üslubunu bozdu ve bizi toplum içinde rencide etti. Biz çalışanlar olarak sabah geç kalabiliriz ki geç bile kalmadım. Sanal Uygulamanız çalışmadığı için sıkıntı yaşadım. Kaldı ki 5-6 saniyelik bir zaman kaybı geç bile değil. Daha anlayışlı olması gerekirdi. Diğer vatmanları görüyorum sabahları geç kalanlar için anlayış gösterip 5-6 saniye duruyorlar. İlk defa böyle anlayışsız sinirli ve aksi bir vatman ile karşılaşıyorum. İlgili kadın vatmanın uyarılması konusunda desteğinizi rica ederim.

28 Ekim 2024 10:48

Tramvay Kapısı Erken Kapandı, Vatman İlgisiz Kaldı Ve Derse Geç Kaldım