Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 17:12

Yüzümde bazı eksiklikler olduğu için estpoint kliniğine gittim. Onların görüşünü alarak şakak dolgusu ve botoks ile sorunları hallederiz dediler. Botoks için 4 defa kontrole gittim. Hiçbir değişim olmadığı gibi botoxu doğru noktalara yapamadılar tutmadı. Sol göz kapağım tamamen düştü. Ücret iadenizi yapacağız diye bir defa daha çağırdılar dilekçe filan oyalayıp İstanbul şubeden onay gelmedi dediler. Ne alaka? Ankara'dakiler yaptıklarını çok iyi biliyorlar ücret iademi istiyorum. Başka doktora gidip gerekirse rapor alacağım ve her yere şikayet edeceğim

17 Aralık 2024 09:50

21 Nisan 2025 11:02
Botox Sonrası Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Estpoint Burun Dolgusu Ve Botoks Faciası

16 Eylül 2024 08:06
Estpoint Burun Dolgusu Ve Botoks Faciası

Estpoint Estetik Kliniği Şikayeti

19 Mart 2025 21:01
Estpoint Estetik Kliniği Şikayeti

British Esthetic Botoks Mağduriyeti Ve İlgisizlik!

23 Nisan 2024 14:40
British Esthetic Botoks Mağduriyeti Ve İlgisizlik!