Esteworld'de Güven Sarsıcı Deneyim Ve Yanlış Uygulamalar

Esteworld'de Güven Sarsıcı Deneyim Ve Yanlış Uygulamalar
Gülsüm
06 Kasım 2024 12:17

Esteworld Altunizade şubesinde son kalan genital lazer paket seansımı kullanmak için gittiğimde, anestezi kremi sürdüğüm için o an anlayamadığım ve gün geçtikçe canımı acıtan derin bir yanık oluştuğunu, korkuyla ağlayarak hastaneye gidip muayene olduğumda anladım. Sonrasında işletmeye gittim ve yaşadığımı anlattım, üstelik işlemin temiz olmadığını söyledim. 'Lazer güzel yapılmış' deyip elimde bir fito krem ile yolladılar. 5 ay önce de ciddi bir miktar parayla aldığım, 2 yıl kalıcılığı olan dolgu için bana 2 ml dolgu yeter deyip sonradan bir ml daha aldırıp, tek bölge istememiş olmama rağmen sadece yanağıma 3 ml dolgu yapıldı. İşlem esnasında gözümdeki damara dolgu uygulandı ve ben haftalarca bunu toparlamak için Dr. Hanımın yanına gidip geldim. Gözümde ciddi bir morluk ve şişlik oluştu, ozon ve mezoterapi yapıldı. '1'er seans mezoterapiye devam edelim' dedi ama artık benim ne güvenim ne cesaretim kaldı kuruma ve Dr. A karşı. Bunu da anlattım ve '3 ml dolgu verdiğim paraya değmedi' açıkladığım bayanda 'Yanakların normal görünüyor. Demek ki 5-6 dolgu gerekiyor size' diye bir yanıt verdi. Şok olarak oradan ayrıldım. Esteworld artık hem eski kalitesine sahip değil, yapılan ve konuşulanlar güven sarsıcı hem de aşırı pahalı; boşuna paranızı dökmeyin.

06 Kasım 2024 17:41 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sayın A., Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup, Size en yakın sürede geri dönüş yapacağız. Geribildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Esteworld Altunizade Klinik Hasta Hakları Birimi

Demet sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 11:47
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Mezoterapi Ve Lazer Tedavisinde Beklentiler Karşılanmadı

27 Mart 2025 10:32
Mezoterapi Ve Lazer Tedavisinde Beklentiler Karşılanmadı
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 00:45

Estpoint Başarısız Göz Kapağı Ameliyatı Ve Botoks