Gizem sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 00:45

Estpoint Altunizade şubesi mağduriyetimiz. 2 Ağustos 2024'te ablamla birlikte 1 CC dudak dolgusu işlemi satın aldık ve gittik. Yarım CC yapıldı ama nasıl dayanılmaz bir acı, bir terslik olduğu kesindi yani. Zaten biz girdiğimiz gibi hemen para para diye ödeme almak istediler sanki kaçacağız. İlk defa bu işlemi yaptıracağım için sorularım vardı fakat fırsat vermeden hemen kapı girişinde ellerinde bir uyuşturucu krem sürdüler. Dudağıma yani soru soracağım ama ağzımı açıyorum, krem dilimi uyuşturdu, derdimi de anlatamıyorum. İşlem bitti ve dudağımda bir değişiklik olmadı resmen, şaka gibi ağlayarak çıktım, öyle de bir acı çektim. Ve diğer kontrol için 15 gün sonraya randevu verdiler. O gün iptal ettiler. Su basmış iş yerlerini. Sonra başka güne verdiler. Tekrar iptal ettiler. Tadilat bitmemiş. Tadilat bitince sizi arayacağız dediler. Randevu vermek için 2 ay oldu. Para iademi istiyorum. Zaten yaptığınız işlemden de memnun kalmadım. Diyorum halen dönüş yapacaklar. Kapısından bile geçmem. Gerek çalışanlar gerekse yapılan işlemler felaket, yani biz halen şoktayız.

Nilüfer
Nilüfer

Nişantaşı şubesi mağduruyum. Tadilat tamamen bahane sektörde çantacı olarak bilinen Dr. Olduğundan şüphelerin olduğu kişiler işlem yapıyor. Bugün var yarın yok kişiler. Tonla mağdur var ve halen sponsorlu reklamlar çıkılıyor. Ciddi bir yer olsaydı bu kadar şikayetim önü kesilirdi. Size de çok geçmiş olsun dilerim son olsun.

Estpoint Altunizade Dudak Dolgusu Deneyimim: Hayal Kırıklığı

26 Eylül 2024 17:33
Estpoint Altunizade Dudak Dolgusu Deneyimim: Hayal Kırıklığı

28 Eylül 2024 10:46
Estpoint Altunizade Şubesi İlgisi Alaka Yoksunu
Eda sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2023 09:26