02 Şubat 2023 22:55

Eylül ayında yoğun saç dökülmem sebebiyle Bahçelievler Este World şubesine gittim. Üç seans sonra sesim yüksek çıktığı için vücudumda enfeksiyon olduğunu saç dökülmemin durmayacağını söylediler, paramı iade ettiler. Tabi ben hastane hastane dolaştım.

Sonuç temiz. Bu süre içerisinde sürekli ağladım. Çünkü saç kaybı yaşadım. Sonrasında s** b*** b*** ile tanıştım. Uzun süre geçmesini bekledim. Yazmak için aylar oldu ve saç dökülmem durdu. Yeni saçlarım çıktı ve hala devam ediyorum. Saç lazeri diye satılan şey asparagas.

13 Şubat 2023 13:50 (Şikayetten 10 gün sonra)

Yorumlar (7)

Murat
Murat

Merhaba hangi doktora gittiğinizi hangi tedaviyi aldığınızı merak ettim bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz?

Nedım
Nedım

Dökülme nasıl durdu Etkili yetkili kisi ad

Halime
Halime

Merhaba, kullandığınız ürünü ben de merak ettim :) Muhtemelen ürün ismi yazılamıyor, ama bir şekilde (şifreli de olsa) yazabilirseniz çok sevinirim. Ya da mailinizi yazsanız, size ulaşabilsek ne iyi olur :)

Özgür
Özgür

Cevap geldi mi acaba

Saçlarınız super olmuş banada naptığınızı gitiginiz doktorun adini vern lütfen çok dukulme var bende de

Burcu hanim hangi doktora gitiniz saçlarınız düzelmiş bndede çok dukulme var

Bülent
Bülent

Hatanın neresinden dönülürse kâr dir. Saglik kurulusu sözde ama tamamen ticari çıkar sağlayan bir firma insanları yanıltarak sadece ürün satma derdindeler aslında kendileri de farkında ise yaramayan ürünler sattıklarının

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Esteworld Yetersiz Saç Tedavisi Sonrası İade Ve İletişim Sorunu

04 Aralık 2025 14:01