Esta Bilgi Teknolojileri Roborock Q7'nin Siyah Halılarda Çıkamama Sorunu

25 Kasım 2024 17:45

Roborock Q7 robot süpürgesini 23 Kasım Cumartesi günü Gebze Center Migros mağazasından aldım. Evde haritalandırma yaptığımız sırada robotun siyah halı yüzeyine çıkamadığını fark ettik; hiçbir şekilde siyah yüzeylere çıkamıyor. Bu yüzden haritalandırma oluşmuyor.

Konu ile ilgili Gebze Center Migros mağazasını aradık ve iade talebinde bulunduk fakat onlar, satan firmayla görüşmemizi söylediler. Esta Bilgi Teknolojileri ile görüştük, bu konu hakkında bir şey yapamayacaklarını ilettiler çünkü siyah yüzeylere çıkamıyor bilgisini Migros'un bize iletmesi gerektiğini söylediler.

Böyle bir bilgi tarafımıza iletilmedi. Migros'la da görüştüğümüzde, Esta Bilgi Teknolojileri'nin iade onayı vermesi gerektiğini iletiyorlar. Yani iki firma arasında gidip geliyoruz, bir çözüm yok. Siyah yüzeylerde çıkamadığı bilgisi nasıl verilmiyor, tüketici olarak anlayamıyoruz.

Safa sonuçtan hiç memnun değil

Esta Bilgi Teknolojileri Roborock Q7 Max Robot Süpürge Ve Garanti Firması Şikayeti

31 Temmuz 2024 17:15
esta-bilgi-teknolojileri-roborock-q7-max-robot-supurge-ve-garanti-firmasi-sikayeti-5.pdf
İrem sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2025 23:15
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2025 16:37
Eksik Parçalı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri