Feride sonuçtan hiç memnun değil

Esse Life Mersin Tabelası Esse Life Güzellik Merkez Olan Yer Mersin Pozcu Yalan Beyan

22 Ağustos 2024 10:32

Mersin Pozcu Yenişehir şubesi Bahçelievler GMK Bulvarı Aksa Sitesi A1 Blok No: 338 Yenişehir Mersin şubesi Esse Life Güzellik Merkezi'ne 28/07/2024-01/08/2024 tarihleri arasında lazer için görüşmeye gittim. Görüşmeye gittiğim gün ilk seansıma girdim ama paket satın almak istemediğimi söyledim. Seanslara geldikçe ücret ödeyeceğimi sözlü şekilde beyan ettim ve kendileri bu şekilde kabul ettiler. Kayıt oluşturmak için kimliğimi istediler, ben de verdim. Aklıma kötü bir şey gelmedi o anda. Adresimi sordular, söyledim ve bilgisayara kayıtlarımı yaptılar. Fakat ilk seansımda makine bozulduğundan ve hijyen eksikliğinden dolayı bir dahaki seanslara gitmek istemedim. Kendileri ile bir sözleşme imzalamadığım halde aradan 20 gün geçtikten sonra telefonuma Mabel Güzellik diye bir yerden mesaj geldi. Mesajın içeriğinde Esse Life Güzellik Merkezi'nde sözleşmeye uymadığınızdan dolayı yasal takibe alındığım yazıyordu. Kendilerini aradığımda ben sizinle paket anlaşması yapmadım, hiçbir şey imzalamadım dediğim halde bilgisayar sistemine paket anlaşması olarak girdiklerini ve yasal takipte olduğumu, kimlik bilgilerimin ve adresimin kendilerinde mevcut olduğunu söyleyip bağırarak yüzüme kapattılar. Daha sonra o numaraya ulaşım sağlayamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz? Hakkımda yasal takip başlatmışlar. Kafalarına göre kimlik bilgilerim ile tehdit edilmekteyim. Mabel Güzellik adına gelen mesajın asıl tabelası Esse Life Güzellik olarak geçmektedir. Ama bana Mabel Güzellik olarak mesaj gelmektedir. Bunu da anlamış değilim. Paket sözleşmesi yapmadım ve sadece 20 gün önce ilk seansıma girip bir daha gitmedim. Bir daha beni arayıp soran olmadı, direkt bu mesaj ile karşılaştım. Herkesi bu şekilde güler yüzle karşılayıp kimlik bilgilerini aldıktan sonra arkadan mesaj gönderiyorlar demek ki. Yardımlarınızı rica ederim.

Aysel sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 13:37

20 Kasım 2024 00:39
Esin sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2024 14:02

25 Mayıs 2025 17:06