Espressolab Şubesinde Tuvalet Krizi: Müşteri Bilgilendirilmeden Mağdur Ediliyor!

29 Ekim 2024 21:01

29.10.2024 günü Sivas Cumhuriyet üniv içerisinde bulunan espressolab şubesinde tuvalet kapısı üzerinde "su kesik" olduğunu gördüm, ve kullanılamıyor olduğunu fark ettim. Oysa kahvemi satın almış, kafeye girerken kapıda böyle bir uyarı asılmış olduğunu görmemiştim. Kendilerine acık başka tuvaletlerini sorduğumda olumsuz yanıt aldım. Müşteri tuvalet için nereye gönderiliyor diye sorduğumda "bilmiyoruz yan dükkanlara doğru gidiyorlardır herhalde" yanıtı aldım. Kim bilir kaç gündür tuvalet kapalı belli değil. Çalışanlar yardımcı değiller. Bunun yanında kafe giriş kapısında tuvalet kullanılamadığı ile ilgili bilgi olsaydı bu kafeyi tercih etmezdim. Ayrıca sanırım çalışanlar için de tuvalet temizliğinden muaf oldukları bugünlerde, tuvaletin müşteriler tarafından kullanılamıyor olusundan hiç de mutsuz değiller gibi. Sözde kahve şubesi, kahve satılıyor ama tuvaletlerde su kesik, kullanılmıyor, ve cafe kapısında bilgilendirme yok. Ama kahve arkasından yiyeceğimiz tatlıyı sormakta hiçbir beis görmüyorlar. Bu kadar yardımcı iseler, kahve satısının öncesinde tuvaletin arızalı olduğunu müşteriye iletsinler

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Espressolab Sivas Ayak Takımı Personel

29 Eylül 2024 18:23
Espressolab Sivas Ayak Takımı Personel
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Espressolab Personelinden Şikayetçiyim

05 Nisan 16:01
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Espressolab Temel İhtiyaçlara Saygı Ve Müşteri Memnuniyeti Beklentisi

27 Ağustos 15:45
Göktuğ sonuçtan hiç memnun değil

Göktuğ
25 Ekim 2023 23:53
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
30 Haziran 2024 23:10