06.10.2024 tarihinde Eskişehir Espark AVM'de alışveriş yaptık. Yemek yiyip biraz gezdik. Araç otoparkı 0-2 saat arası bedava, 2-3 saat arası 90,00 TL. 2.000,00 TL ve üzeri alışveriş yaparsanız ücretsiz çıkış yapabiliyorsunuz. Giriş kartını onaylatmak için ödeme noktasına gittim. Saat 15:10'da giriş yapmışım, çıkış için gittiğimde saat 17:16 oldu. Fişleri verdim, toplam 1.950,00 TL çıktı. Bana 90,00 TL otopark ücreti ödemeniz gerekir dedi. Ben de 5 dakika geçmiş, artı sıra bekledim. Beklememiş olsam zaten vaktinde gelmiş olacaktım dedim. Kasadaki bayan anlamıyor. Beraber gezmeye geldiğimiz arkadaş 125,00 TL fiş verdi, 2.000,00 TL tamamladık. Bu kez de birbirinize fiş veremezsiniz diye yine işlem yapmadı. Diyorum o insan aracımla ben getirdim, beraber yedik içtik, beraber alışveriş yaptık. Yok, ben işlem yapmam artık, cinnet geçirmeme az kaldı. Orada bulunanlar dediler ki alt katta başka ödeme noktası var, oraya git dediler. Bu duyan bayan fişimin üzerine 'görüldü' kaşesini bastı. Aldım fişleri, alt kata indim, fişleri oraya verdim. Bu kez de oradaki bayan yok, bunu kullanmışsınız, bu geçerli değil diye tutturdu. Anlatıyorum durumu, yok anlamıyor. Üst katı arıyor, sağı arıyor, solu arıyor. Fişi buraya gelmeden 10 dakika önce Decathlon'dan ürün aldım, bak elimde malzemeler diyorum, laf anlamıyor. Yukarıdaki bayan yemek fişi geçersiz onaylama böyle bir durumla karşılaştım. Sanki trilyonlarca vergi kaçırıyormuşum gibi bana, ben bunu araştırırım fakat vaktim yok diyor. İnsanların sinir uçları ile oynuyorlar. İnsanlar böyleleri yüzünden cinnet geçirmemesi elde değil. Lütfen Espark yetkililerine sesleniyorum, ceviz kabuğunu doldurmayacak işler ile insanları uğraştırmayın, biraz toleranslı olun.