Sultan sonucu yetersiz buldu

27 Eylül 2023 17:04

16.03.2021 tarihinde Beylikdüzü Eskidji AVM'deki Özkanlar beyaz eşya ve mobilya mağazasından koltuk takımı aldım. Eve teslim edildiği andan itibaren 3 kez farklı sebeplerden dolayı tamir gördü! 3. Kez sorun çıkardığında konuştuğum sorumluya bir daha sorun olması halinde iade etmek istediğimi belirttiğimde, bir sorun çıkarsa hemen ilgileneceklerini belirttiler. Son 3-4 aydır koltuğun oturma kısmında ki süngerde çökme olmaya başladı! Bana verilen iletişim numarasını aradığımda ulaşamadım, o dönem ürünün fişini aradığım da bulamadığım için de bir şey yapamadım. Bugün ürünün fişini buldum. Ürünün garantisi 6 ay önce dolmuş. Mağaza yetkilisini aradım ve durumu anlattım. Koltuğun bana geldiği günden beri 3 kez tadilat gördüğünü ve sorunun çözülmesini istediğimde garantisi dolduğu için bir şey yapmayacaklarını ancak yine de evinizden aldırırım, üreticiye gönderirim üretici size fiyat çıkarır ücreti ödersiniz dedi. Ben de 2 yıl içinde 3 kez tadilat gören bir koltuğa yine üretimden kaynaklanan bir sorun olduğu için para vermek istemediğimi belirttim. Gerekirse Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı söyledim. "o zaman koltuğu evinizden de aldırmıyorum. Nereye isterseniz oraya gidin" diye bir cevap aldım. Koltuğun garanti süresi içindeyken başvurmam gerekiyormuş! Ancak koltuğun 2 yolu dolduktan hemen sonra süngerinde başladığını, koltukların 2 yıllık dayanacak şekilde mi üretildiğini sordum. Bana kaliteli koltuk alsaydınız bu tarzda bir şey olmaz tarzında bir şeyler söyledi. Süngeri iki parça mı tek parçamı kullanıyorsunuz diye sormam da gerekiyormuş ayrıca! 2021 yılında kaliteli koltuk fiyatının ortalamasında bir para ödeyerek "kaliteli" üretici firma diyerek aldığımız mağaza 2 yıl sonra çöpe atılacak koltuk üretiyormuş bunu da öğrenmiş oldum. Koltuğun ilk günden itibaren oluşan hasarlarının fotoğraflarını da ekliyorum. Tüketici Mahkemesi'ne de taşıdım olayı. Umarım buradan da konuyla ilgili dönüş alırım. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

27 Eylül 2023 17:08 (Şikayetten 3 dakika sonra)
28 Eylül 2023 15:56
Sultan
Sultan
28 Eylül 2023 16:44

Dönüş için teşekkür ediyorum. Ancak konu zaten sizin çözümleyebileceğiniz bir konu değil. Eskidji Bazaar bünyesinde satış yapan mağazayla ilgili. Sonuç olarak zaten Tüketici Mahkemesi'ne taşındı durum. Bundan sonrasını yasal yoldan halletmeye çalışacağız.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2025 00:40
Elit Mobilya'nın Beylikdüzü Şubesinde Hayal Kırıklığı: Garanti Ve Servis Eksikliği

Eskidji Bazaar Tucci Kusurlu Ürün Garanti Süreci

20 Temmuz 2023 15:43
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 16:20

20 Temmuz 2023 15:56