Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Eskidji Bazaar Yalanlar İle Dolu Yemek Odası Hikayesi

29 Ocak 2024 13:27

15 Temmuz 2023 tarihinde Eskidji Bazaar Avcılar şubesinden nişanlım ile birlikte yemek odası takımı bakmaya gittik.

Nzn Mobilya'dan yemek odası beğendik fakat dükkanda kimse yoktu. Karşı dükkanda 'By Burak' isimli mağazada İ** A** bey 'ben ilgileniyorum' diyerek yanımıza geldi. 'Size mi ait? ' dediğimde 'bana ait' diyerek beğendiğimiz yemek odası için anlaştık ve konsol, masa, 6 sandalye olarak anlaştık. Düğüne 1 ay kala olması sebebiyle 20 gün içinde getireceğini söyledi. Tabii ki ücretin yarısını havale yaptım. 20 gün geçti, düğünümüz oldu. Aradan 2 ay geçti. Bu aralarda sürekli çeşitli bahaneler üretildi. 'Bu hafta gelecek' diyerek yalanlar söylendi. Hatta bir keresinde 'kamyona yüklenirken konsol düştü, kırıldı' bile denildi. Sonra öğrendik ki İ** Bey kendi mobilyasıymış gibi Nzn Mobilya ürününü bize tanıtarak satmış. Tarafımıza emsal farklı bir masa ve sandalye gösterdi. Geçici süreliğine gönderdi fakat gelen ürünlerin sandalyeleri kırık, oturulacak gibi değildi. Dolap kapakları kırık, masa ayakları sallanıyordu. Eşim de beğenmedi. Bu kez kendisi sıfırdan yapılacağını, bunlarla idare etmemizi söyledi. Tabii ki bu arada kalan ücreti de talep etti. Bir kısmı kalmıştı. Aradan 1 ay geçti, yine ses yok. Soruyoruz, 'bugün, yarın' diyerek sürekli yalan söyleniyor.

Yeni evli olduğum en güzel günlerimde eşimle aramız bozuldu. Sürekli kavga eder hale geldik. İ** Bey'e bu durumu dahi söylediğimde 'düzeltirim' diyor fakat ortada hiçbir şey yok. Dükkanına kaç defa gittim bilmiyorum. Resmen Kabe yolu yaptım. Beğendiğimiz mobilyalar Nzn mağazasında görünce oradaki satıcıya bu eşyaların kime ait olduğunu sorunca İ*** Bey'le hiç alakası olmadığını öğrendim. Ve bina yönetimine durumu arz ettim. Yönetim durumu çözeceklerini söyledi fakat bu kez tarafımıza Nzn Mobilya önünde duran teşhir ürünleri geldi. Tabii ki sağlı sollu sıkıntılıydı. Ben isteyken bırakıp gittiler. Ama sandalyeler yoktu. Sandalyeleri İ*** Bey yapacağını söylemesine rağmen 15 gün bizi yine oyaladı. Biz İ*** Bey'den sandalyeleri iptal ettik ve başka yerden aldık. İçimize sindi mi derseniz, sinmedi. İ*** Bey'den 1250 TL alacağımız kaldı, kendisi tam 1 aydır 'yarın, bugün' diyerek yatırmıyor. Ben yeni evlenmiş, borçları olan birisiyim, bu yapılan Allah'tan reva mıdır? Yalanlarla tam 6 aydır oyalanıyoruz. Evde teşhir ürünleri var, ben bu duruma düştüm.

Ömer
Ömer
29 Ocak 2024 13:10

Tabi bu süreçte şuda oldu. Eşim ile aynı şekilde nzn mobilyadan salanan sandalye beğendik isa bey onu da yapabileceğini söyledi yemek odasını aldıktan sonra onu da yarı fiyatına anlaştık para vermedim ama 1 hafta içinde teslim ederim dedi maalesef oda olması sorduğumda yapamıyoruz dedi.

29 Ocak 2024 13:38 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Emre sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2024 16:25
Reyyan sonuçtan memnun değil

14 Haziran 2024 11:37
Eskidji Bazaar Arızalı Malzeme Teslim
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 11:53
Yeter sonuçtan hiç memnun değil

Eskidji Bazaar Yanlış Ve Eksik Teslimat, İade Sorunu Ve Çözüm Bulunamayan Bir Düğün Paketi Deneyimi

04 Haziran 2025 14:32
eskidji-bazaar-yanlis-ve-eksik-teslimat-iade-sorunu-ve-cozum-bulunamayan-bir-dugun-paketi-deneyimi-1.jpg

Eskidji Bazaar Eskidji Bazar Avcılar Home Design Mağdur Etti!

05 Mart 2024 09:25