105 Numaralı Eshot Otobüsü

Deniz
27 Ekim 2023 10:42

Merhaba bugün akşam 18:55 saatinde İzmir Konaktan 105 numaralı 35 v 3726 plakalı otobüse bindim. Şoför bir kadındı, Konak durağından inecek olduğum durağa kadar telefonda konuştu yolda bir kez kaza atlattık. İnmeme birkaç durak kaldığında yolculardan biri sert fren yapmasından rahatsız olduğunu midesinin kötü olduğunu söyledi. Bizim altımızda son model araba var sanki biz mi kullanmıyoruz dedi. Yolcu kadın cevap verdi tam olarak hatırlamıyorum şoföre müdahale edemezsin hem seninle konuşup hem araba süremem dedi. Bende - dakikalardır telefonla konuşuyorsunuz ama dedim. Bana ‘’ nereden biliyorsun ne yaptığımı durumum arabayı polis çağırırım senin yüzünden otobüsteki 60 kişi mağdur olur ‘’ şeklinde arabayı durdurmakla tehdit etti. Benim talebim otobüsün kamera kayıtlarının incelenmesi ve kulağındaki kulaklıkla bahsettiği 60 kişinin hayatını nasıl tehlikeye attığının görülmesini ayrıca sırf şoförleri korumak için getirilmiş olan müdahale anında otobüsü durdurmak eylemini suistimal etmesi ve bunu fırsata çevirip vatandaşları bununla tehdit etmesinin cezasız kalmamasını istiyorum. Gerek ses kaydı gerek kamera kayıtları tüm gerçeği ortaya çıkaracaktır.

Kaba Ve Tehditkâr Otobüs Şoförü Yolculuğumuzu Zehir Etti

Yusuf