Faik sonuçtan çok memnun

Escan Turun Mağdur Etmesi

17 Ağustos 2024 18:01
Faik'in Teşekkür Mesajı
“Mağduriyetimizi giderdiği için ve duyarlı davrandığı için escan ailesine teşekkür ederim.”

16/08/2024 te escan tur ile Midilli Adasına geldim. Ayvalık limanına gelmeden Ayarlanan 5 yıldızlı otelde sıkıntı çıktığını bu yüzden 4 yıldızlı başka bir otelde kalacağımız ve iki gece konaklamalı türün aynı otelde değil iki farklı otelde gerçekleşeceği Tur rehberi Can bey tarafından söylendi. Uykusuz çıktığımız yola Midilliye varınca programın ikinci günü ilk gün ile yer değiştiren rehber Eleni saat 19 a kadar ada sahil yolunda daha da yorulmamıza ve bazı misafirlerin mide bulantısı yaşamalarına neden oldu. Haberimiz olmadan getirildiğimiz otel ıssız bir yerde konforsuz kaba çalışanı olan ve ortak tuvalet kirli havluları olan bir oteldi. Grup olarak orada kalmayacağımızı Midilli merkeze götürülmemizi orada otel ayarlanmasını ısrar ettik. Midilliye varmadan escan tür ile anlaşmalı Midilli acente sahibi yolumuzu kesip kaba saba konuştu. Ciddi kavga tehlikesi yaşadık ıssız yolda. Çözüm olarak tür ücretinin yarısını ödemeyi taahhüt etti şirket ancak yapılmadı. Üçerli beşerli gruplar halinde kötü otellere pansiyonlar yerleştirildik. Dün gece kaldığım otelin kötü koşulları ve kahvaltı vermemesi buradaki yetkililerin çözüm bulmamaları tatilimi psikolojimi mahvetti. Bu yüzden bu sabah turdan ayrılıp akşam üzeri kendi imkanımla İzmir'e döndüm. 31 kişinin yaşadığı bu mağduriyet için türün mağduriyetimizi maddi manevi gidermesi i istiyorum. Yapılan haksızlıklar video görüntü olarak birçok arkadaşımızda var. Bir an önce mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

17 Ağustos 2024 19:13

Escan tur Midilli Rehberi Maria idi yanlışlıkla Eleni diye hatirladim. O kadar uykusuz ve yorgunum ki. 5 yıldızlı otel iptal edilip 3 yıldızlı otel demişler ben 4 yıldızlı sanıyordum. Nihayetinde kalmamız için götürdükleri otel hostel den daha kotuydu. Midilli merkezde bizi dagittiklaro oteller apar bozması kapısı sokağa açılan bir oteldi.

19 Ağustos 2024 18:19

Fatma
13 Nisan 2024 21:24
SSC Ne Kadar Rezil Edebilir İnsanı
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
13 Nisan 2024 21:17