Şüheda sonuçtan hiç memnun değil

AVM'de Köpek Ağırlığına Göre Ayrımcılık

15 Aralık 2024 14:58

2018 yılında açılmış olan AVM'ye, 2019 doğumlu sakallı terrier cinsi köpeğimi gerek kucağımda gerek yürüterek içeride dolaşabiliyorken, 15.12.2024 tarihinde AVM'ye geldiğimde kapıdaki güvenlik görevlisinin 5 kg ve üzeri olan köpeklerin içeri alınmayacağını söylemesi üzerine bu mesajı paylaşıyorum. 5 kg köpek ile 13 kg arasında ne fark var anlayamadım. Bu durumu gerçekten Balıkesir'e yakıştıramıyorum. Birçok ilde AVM'de bulunan esas projelerinden nedense hep Balıkesir'de sıkıntı yaşıyoruz. Danışma ile görüşmek istedim. Saat 14:00 ile 15:00 arasında yerinde olmadıklarını öğrendim. Kısacası bu konuyla ilgili herhangi bir muhatap bulamadım. Çok hijyenik insanlarla aynı ortamı paylaştığımızı zaten düşünmüyorum çünkü öyle bir şey olsaydı sürekli tuvaletlerde 'tuvaleti temiz bırakalım' şeklinde yazılar olmazdı. Adav AVM yönetimine bu durumu kesinlikle yakıştıramadım.

18 Aralık 2024 12:18 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Ziyaretçimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ile ilgili detayları öğrenebilmek adına iletişim numaranızı iletmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla,

29 Nisan 2024 02:03

Vadi İstanbul AVM'de Köpek Prosedürüne Uyulmaması Ve Keyfi Uygulama

02 Mayıs 2025 16:56

Metroport AVM Girişinde Güvenlik Amirinin Kaba Ve Çirkin Tavrı

25 Ekim 2023 22:04
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Sankopark AVM Köpeğimle AVM'ye Girişte Karşılaştığım Zorluklar

13 Kasım 2024 14:58