Turan sonuçtan hiç memnun değil

Erfa Grup Motor  Pişmanlık

15 Mart 2024 13:56

Kuba - easy Pro 50 marka model motor aldım.
Söyledikleri tek doğru şeyi başta söyleyeyim motoru 125cc'ye yükseltmiş oldukları ki bence onu da üretici firma yükseltip gönderiyor.
Motorun ön-arka dişlisi 14-36 olarak değiştirdik dediler 'yalan'. Motordan düştüm çünkü orijinali 12-41'miş Torku çok yüksek yan yattı en ufak gaz vermemde. Değişmediğini nasıl anladım diyecek olursanız, sorun var diye motorun dişli muhafaza kapağını açtım orijinali olduğu gibi üzerinde hiçbir değişiklik yok bu firma yüzünden parmağım kırıldı, sıfır motorun aynası kırıldı, yanları çizildi vs.
Aldık geldik, neyse motorda sorun olduğu belli,3.-4. Viteste kaldırıyorum motoru, yoksa şaha kalkıyordu. Motoru gittim aldım, akşam teslim etmeye çalışırız dediler sonra birini aradı, dağıtım bitmiş dediler ertesi gün. Sonra da bir sonraki güne daha salladılar.

Firmanın her işi yalanla ilerliyor, her şeyleri satana kadar. Firmanın özellikle teknik servisi işten bilmez ağzı yalan dolu bir çocuk var. Bana başta o servis elemanı dişlileri değiştirdiniz mi diye, özellikle bastıra bastıra sordum evet abi değiştirdim dedi. Bu kaza hasıl olunca firmayı aradım servis elemanı ben öyle demedim sadece ön dişliyi değiştim dedi, o da yalan. Değişen hiçbir şey yoktu çünkü.
Erfa grup motor Avcılar pişmanlık. Dostlar parmağım kırıldı, motor desen daha siftah etmeden kırılıp dağıldı.

12 Kasım 2024 12:42

Erfa Grup Motor RKS Premium 125cc - Pişmanlığı