Yanlış Test Sonuçlarıyla Mağduriyet Yaşayanlar

İBB şoför kartım için idrar testi vermek üzere Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gittim. Ne alkol ne de madde kullanmadığım halde sonuç olumsuz çıktı. Bu şekilde çok fazla insan mağduriyetini belirtmiş. Verdiğim idrarı doğrulama yapmam gerekiyormuş ve bunun için de ücret vermem gerekiyormuş. Ben tekrar idrar testi vermek istiyorum.

20 Kasım 2024 09:03 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sistem üzerinden kontrol edilen başvurunuz incelendiğinde Şoför kartı başvurusu amacıyla idrar örneği verdiğiniz bilgisi edinilmiştir. Testlerin isteğe bağlı olması sebebiyle sigorta tarafından karşılanmamakta, İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ve İBB arasında yapılan protokol gereği Kamu Sağlık Hizmetleri fiyat tarifesi baz alınarak ücrete tabi tutulmaktadır. İtiraz edilen numuneler doğrulama için üst laboratuvara gönderilmekte ve kullanılan ilaç var ise AMATEM uzman doktorumuz tarafından görüş bildirilmektedir. Olumsuz ya da geçersiz çıkan sonuçlara doğrulama işlemi yapılabilmesi için kişinin doğrulama randevusu alması ve tekrar ücret ödemesi gerekmektedir. Bu bilgiler İBB'nin internet sitesi olan kişilerin randevu aldığı E-Tuhim web sitesinde uyarı olarak yazmaktadır. Uyarıları okumadan randevu alınmasına izin verilmediğinden bu bilgileri onaylayarak hastanemize başvurulmaktadır. Bilginize. Sağlıklı günler dileriz.

14 Ocak 2025 12:57

Hep aynı cevabı verip duruyorlar benden de iki sefer aldılar yapacak bir şey yok Allah'a havale ettim ben sende öyle yap bunlarla bas edilmez bu cevabı kopyala yapıştır herkese gönderiyorlar Allah diğer arkadaşlara yardım etsin ellerine düştü mü bir kopyala yapıştır mesaj tamam parayı alıyorlar

Erenköy Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Yanlış Tahlil Sonucu Nedeniyle İBB Şoför Kartı Başvurum Red Oldu

06.05.2025 tarihinde Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde İBB şoför kartı için idrar tahlili verdim. Uyuşturu...

1 Destek