23 Mayıs 2024 23:43

Buradaki şikayetleri okuyunca gerçekten bir kez daha yalnız olmadığımı anladım. Aynı şekilde yolda yürürken, asla normalde kabul etmediğim bir durum olmasına rağmen, yalvar yakar sokaktaki çocuk çağırdı. 'Sadece dinleyin, kayıt olmak zorunda değilsiniz' diyerek merkeze gittim. O kadar alışmışlar ki bir şekilde manipüle ederek 'size özel kampanya' diyerek ve 'her geldiğinizde ödersiniz, ödeme zorunluluğunuz yok, eğer beğenmezseniz iptal edebilirsiniz' diyerek bir şekilde o kağıdı imzalatıyorlar. Epilasyonun daha ilk seansında 'şuranda da var, buranda da böyle' diyerek isteğim dışı zorla pakette olmayan bölgelerime atış yaparak seansın çıkışında 'yaptırdığınız için almanız gerek' diyerek bana bir paket daha imzalattılar ve dövmelerimi kapatmadan atışlar yaptı. 'Bantlanması gerekmiyor mu?' dememe rağmen 'yok, bir şey olmaz' denilip geçiştirildi. Paket dışı bölgelere de 'istemiyorum yapılmasını' dememe rağmen atış yaptı. Sırf satış yapmak için, bunun üzerine 'neyse' diyerek devam ettim fakat ilk iki seansında asla verim alamadım. Üçüncü seansıma girdiğimde olanlar oldu. Danışmada olup kayıt alan kadın o gün seansıma girdi. Eminim ki belgesi hiçbir şeyi yok, sürekli farklı insanlar giriyordu seanslara. Bilmeden cahilliğime veriyorum ki kadın seansa başladı. Daha makineye bakmadan titizlik sıfır, direkt bacağıma yaptığı ilk atışta bacağımı yaktı. Büyük bir acıyla yandığımı söyledim, 'ay özür dilerim, makinenin ayarı bozulmuş' diyerek başkasını çağırıp düzelttirdi. Bir şey olmayacağını düşünerek devam ettim. Aradan beş dakika geçmeden dövmemin üzerine atış yaptı. Bu sefer daha çok canım acıdı. Seanstan çıktım, oradaki diğer çalışanlara söyledim, paniklediler. Ellerindeki bir tane yanık kremini sürüp 'bir şey olmaz' diyerek yolladılar. Sonrasında çıktıktan bir iki saat sonra kolum ve bacağım kızarıp şişti. Sonrasında morluk, soyulma, dövmemin atması hepsi peş peşe geldi. Whatsapp'tan iletişime geçerek merkeze devam etmek istemediğimi, iptal edilmesini ve her yerimin yandığını söyledim fakat sadece krem önererek yine geçiştirdiler. Tekrardan gidip konuşup devam etmeyeceğimi söyledim ve daha iletişime geçmedim. Şu anda da isim değiştirmişler, Pera Life olarak ve birkaç ay geçmesine rağmen arayıp randevum olduğunu, dosyamın avukatta olduğunu ve eğer seanslara girmesem bile ödeme yapmazsam dosyanın avukatlığa gideceğini söylediler. Durumu anlattım, merkezi bırakalı çok olduğunu, yaşadığım mağduriyeti anlatmama rağmen yine de umursamayıp ısrar ettiler. Hem mağdur edip hem de sağlığın söz konusu olduğu durumu göz ardı ediyorlar.

Tuba

Neslihan hanım lütfen sizinle iletişime geçelim. Benzeri sorun yaşadım. Bunlara birinin dur demesi lazım artık. Bunca insanın canı yanıyor. Şahitler çok olursa kesinlikle biz kazanırız davayı

Tuba

Merhaba sizinle iletişime geçsek olur mu? Ben de aynı sorundan muzdaripim

İsimsiz
İsimsiz

Tuba hanım güncel olarak bu durumu yaşıyorum. Instagram hesabım : nzli_k. Dönüş yaparsanız çok mutlu olurum

Aspera's Beauty Hizmetten Memnun Değilim

24 Ocak 2025 10:23
Naz sonuçtan hiç memnun değil

Epilasyon Seanslarım İptal Edildi Kimse İlgilenmiyor

26 Temmuz 2025 12:50