Acil Serviste İlgisizlik Ve Doktor Güvensizliği

17 Kasım 2024 02:35

Bugün akşam saat 20:00 sularında Çakmak Erdem Hastanesi'ne 22 haftalık gebe eşimi kanamasından dolayı acile getirdik. Acil sedye istedik. Önümüze tekerlekli sandalyeyi koydular ve hiçbir hasta refakatçi hemşire yardımcı olmadı. Kadın doğum bölümüne 3. kata kadar eşimi kendim götürmek durumunda kaldım. Acilde bulunan arkadaşlar sanki oraya zorla getirilmiş, hiçbir olaydan haberi yokmuşçasına pervasız davranışlarıyla o zor durumda gereken yardımı göstermediler. Tüm gebelik süresince gitmiş olduğumuz hastane olmasına rağmen eşimin doktoru olan Z***** Y**** G*****'ü defalarca hastanedeyken aradık ve telefon açmadı. Sonrasında hastane yetkilileri doktora ulaştıklarında sadece doğum ya da erken doğum varsa gelirim demesi bir kez daha güvenimizi sarstı. Nöbetçi doktor A*** Hanım'ın muayene ve ilk müdahalesi sonrası hastanın devlet hastanesine sevk edilmesi gerektiğini belirtti ve Z***** Kamil Hastanesi'ne sevki yapıldı. Kendisine teşekkür ediyorum. Fakat böylesi bir durumda hem hastane personeli hem de doktorumuz diye güvendiğimiz Z***** Y**** Hanım'ı kınıyorum. Böylesi durumlarda bu hastaneye güvenemeyeceğimizi görmüş ve yaşamış olduk.

18 Kasım 2024 12:27 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Hastamız, Öncelikle Erdem Sağlık Grubu olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isteriz. Değerlendirmenizin detaylarını inceleyebilmemiz için kimlik ve iletişim bilgilerinizi içerecek şekilde bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2025 01:18

Hastanede Eksik Hizmet Ve İlgisizlik

20 Ekim 2024 20:11
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem Hastanesi Sağlıkta Hizmet Sıfır

29 Eylül 2024 15:43
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Erdem Hastanesi Kadın Doğum Sıkıntısı

01 Temmuz 2024 23:03