Fırat sonuçtan çok memnun

ERA Koleji Olmayan Borcun İcra Takibiyle Tehdit Ediyor.

14 Temmuz 2023 09:57

ERA Koleji Kağıthane şubesinde okuyan kızımın taşınmamız nedeniyle kaydını geçtiğimiz yarıyıl başında kapattırıp başka bir semtte başka bir özel okula kayıt yaptırdık. Hatta küçük kızımın da bu sene başlayacağı 1. Sınıfının ödemelerini de henüz okula dahi başlamadan yapıp kredi kartından ikisini birden ödemekteydik. Fesih sonrası sözleşme çerçevesinde yapılan kesintiler ERA tarafından kesilip iadeler kredi kartımıza yapıldı. Yani hesap ERA tarafından yapılıp kapatıldı. Şimdi 3 günde bir aranıp icra takibi ile tehdit ediliyoruz. Merkez telefonları cevap vermiyor. Okul telefonları cevap vermiyor. İcra için arayan hanımefendi beni bağlamaz bana isminiz verildi işinizi ERA ile çözün diyor. İlgililere mesaj attık dönen ya da telini açan yok. Şimdi birkaç sorum var?
1) Hangi borca karşılık tehdit ediliyorum? Elinizde hangi evrak var?
2) Bir borç yoksa - ki yok zaten- siz neyin peşindesiniz?
3) Siz bu kafayla çocuklarımızı eğitip iyiliği, dürüstlüğü, namuslu olmayı nasıl öğreteceksiniz?
4) Kurumsal olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Genel müdürlük ya da okul numaralarınıza neden cevap veren bir kişi yok. Zar zor dün birine ulaştık durumu anlattık. Dönüş yapacaktı. Sonuç kapı-duvar.
Yapılan ödemelerin ve iadelerin kaydı kredi kartı dökümümde mevcut. Bu konuda kanuni hakkım saklıdır.

14 Temmuz 2023 10:32 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Sayın velimiz; şikayetiniz Kurumsal İletişim Departmanımıza iletilmiştir. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla ERA Kolejleri

Fırat
Fırat
27 Temmuz 2023 12:54

Sorun Aslıhan Hanimin gayretleriyle çözüldü. Teşekkür ederim

Neşe sonuçtan hiç memnun değil

ERA Koleji'nde Sözleşme Tutarsızlığı Ve Güvenlik Sorunları

25 Ocak 2025 18:02
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

ERA Koleji Erken Kayıt Fiyatları

25 Aralık 2023 00:43
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

ERA Koleji'nde Kayıt İptali ve İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

24 Ekim 2025 17:47