Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

ERA Koleji Erken Kayıt Fiyatları

25 Aralık 2023 00:43

ERA Kağıthane kampüsünde 6. Sınıfta okuyan oğlum için bugün erken kayıt adı altında (! ) okulla görüşmeye gittim. Geçen sene 47 bin olan fiyat 2024-2025 eğitim yılında 100bin. Yemek zorunlu tutuluyor 60bin. 2 kalem, 2 defter verdikleri kırtasiye ücreti 50 bin'in altında değil. Bırakın farklı yerlerde çalışan bizlerin maaşlarına %200 zam gelmemesini, eğitimhane olarak bu fiyatları ben ve benim gibi iç kaydınız olan velilerden talep etmeye utanmanız gerekiyor çünkü kurumda çalıştırdığınız öğretmen ve hizmetlilerin maaşlarına da %200 zam yapıyor musunuz ki?
Acilen Eğitimhane olarak görünen ama aslında ticarethane olan bu gibi yerlerin incelemeye alınması gerekiyor. 1. Sınıftan bu yana sizinle olan öğrencinizi kaybetmek bu kadar kolay olmamalı. Tavır her sene aynı, söylenilenler ezberlenmiş gibi Genel Müdürlük kararı. Ama bu Genel Müdürlük Kararı hep nedense kişiye (veliye) göre değişiklik gösteriyor. Utanmalısınız kendinizden, içinde bulunduğumuz durumu çıkara çeviren siz ve sizin gibi kurumlar (! ) bir an önce kendilerine çeki düzen vermeliler. Vicdanlarıyla hareket etmeliler.

profile profile profile

Binnur
Binnur

Ben de siz gibi serzenişimi dile getirdim, şikayetimi oluşturdum. CİMER müracaatımı da sağladım. İyi niyet göstergesi olarak 10 bin Tl, yahu 5 Bin tl bir indirim yapın değil mi? Her veliye biraz normal fiyatları telaffuz ederlerse zaten kimse bu kadar şikayet peşinde koşmayacak, ve ERA Kolejleri herkes biliyor ki orta segment bir Kolej... A kalite bir Kolej de değil. Herkes yerini ve haddini bilerek, bu durumu göz ardı etmeden fiyat verecek. Çift basamaklı rakamdan 3 basamaklı rakamlara nasıl fırlayabiliyor bu ücretler, akıl alır gibi değil.

Haluk sonuçtan hiç memnun değil

ERA Koleji Genel Müdürlüğü Ve Gaziosmanpaşa ERA Kolej Kampüsü

03 Ocak 2024 17:47