Era Göz Hastanesi No-Touch Lazer

13 Ağustos 2023 02:26

2022 10. Ayda ERA gözde no Touch lazer yaptırdım. Dr. *** *** ***'e devamlı şikayetle gittim, gözlerde parlama olduğunu söyledim, ama ilgisiz ve işinin gerektiğini yapmadığı için böyle kaldı. Sağlık Bakanlığı'na şikayette bulundum, ama özel hastane olduğu için hastaneye şikayet etmem gerektiğini söylediler. Kimi kime şikayet edeceğim bilmiyorum. Tek bildiğim ERA göz gibi kalitesiz ve ilgisiz bir yerde en değerli, en önemli organımızı emanet etmemektir.

14 Ağustos 2023 11:02 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Mahmut Bey. Kayıtlarımız incelendiğinde; hastamızın lazer ameliyatının başarılı olduğu, kontrollerinin defalarca titizlikle gerçekleştirildiği, ayrıntılı açıklamalar yapıldığı görülmüştür. dilerseniz tekrardan kontrole gelebilirsiniz. sağlıklı ve mutlu günler dileriz. ERA GÖZ SİNCAN

Mahmut
Mahmut
10 Eylül 2024 23:14

Açıklama yapamayınca ağlayan doktor ve sizi psikolojik sorununuz olduğuna inandırmaya çalışan 3-4 kişi çıkar kendinizi deli hastanesinde bulursunuz gerekli tatmin edici açıklama da yapılmaz elinize bir de göz ölçüm makbuzu verirler kendinizi kapıda bulursunuz Sağlık Bakanlığına şikayet edersiniz oradan da karşılık bulamazsınız çünkü özel hastane olduğu için bakanlığa bağlı değil çok saçma şeyler

Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Era Göz Hastanesi Yüzünden Sağlığımdan Oldum

15 Temmuz 2023 11:26
Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Ameliyatı Sonrası Göz Bozukluğum Geri Döndü, Çözüm Bekliyorum

24 Ekim 2025 12:59

Era Göz Hastanesi No Touch Lazer Ameliyatı İşe Yaramadı

01 Temmuz 2024 23:03

ERA Göz Hastanesi'nde Ticarethane Tavrı Ve Fiyat Dayatması

13 Aralık 2024 11:55
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi İçin Muayenelerde Dikkatli Olunuz

29 Ağustos 2023 15:54