Meftun sonuçtan hiç memnun değil

Epistore Men Tüy Dökmüyor

Epistore Men Tüy Dökmüyor
Meftun
28 Şubat 2024 11:08

06/2023 tarihinde tüm vücut epilasyon paketi aldım. Anlaşmamız buz başlıklıydı, fakat ilerleyen günlerde tüy dökülmemesi halinde alexandra'ya da girebileceğim söylendi. 7 seans (7 ay) gittikten sonra herhangi bir tüy azalması veya dökülmesi olmadı. Ayrıca her gittiğim seansta en az 3 saat sıra gelmesini bekliyorsun. Her gün onlarca seans alıyorlar ama sadece 1 erkek çalışan bakıyor ve bu süre daha fazla uzayabiliyor. Bunun için yetkili kişiyle iletişim kurdum. Tüylerimde azalma olmadı alexandra'ya girmek istiyorum dediğimde 'bizde alexandra yok, alex başlık var' cevabını aldım. Yani ilk görüşmede tarafıma yanlış ve yalan bilgi verildi. Kullandıkları cihazlar hiçbir işe yaramıyor ve tüy dökmüyor. Bunun yanı sıra yetkili kişiye tüylerim azalmıyor dediğimde bana alaycı bir şekilde 'epilasyonu bırakın o zaman' gibi komik bir cevap verdi. Kesinlikle Çapa epistore men erkek güzellik SALONU'nu kimseye önermiyorum. Ücret iadesi de yapmıyorlar tek bildikleri alaycı tavır ve kendilerince komik olan konuşmaları yapmak!

Fatmanur sonuçtan hiç memnun değil

Fatmanur
30 Haziran 2024 20:54
Gülbahar sonuçtan hiç memnun değil

Rosso Beauty Ümraniye Şubesinden Şikayetçiyim

Gülbahar
03 Mayıs 2025 16:07

04 Mart 2024 16:25

15 Ekim 2023 14:24
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Esteasil Estetik Ve Güzellik Merkezi Müşteri Memnuniyeti Sıfır!

16 Ağustos 2024 17:27